Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTuben Android- ja iOS-versiot saavat uuden tavan jakaa ja kommentoida videoita

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

YouTube logo

YouTuben Android- ja iOS-versiot saavat uusia ominaisuuksia. Aiemmin tänä vuonna Kanadassa ja sittemmin muualla Pohjois-Amerikassa julkaistut toiminnot saapuvat sovelluksiin nyt maailmanlaajuisesti. Uusien toimintojen myötä YouTubessa voi yksityisesti jakaa ja ruotia videoita palveluun rekisteröityneiden kavereiden kanssa.

Muutos näkyy uutena välilehtenä sovelluksen alalaidassa. YouTubesta löytyviä videoita voi edelleen jakaa tuttuun tapaan jakopainikkeen kautta, mutta uutuutena mukana on mahdollisuus jakaa video suoraan YouTubeen rekisteröityneille kavereille sovelluksen sisällä. Yksityisesti jaetut videot sekä keskusteluosio löytyvät alalaidan uuden välilehden takaa.

youtube jako

Sen lisäksi, että uudistuksen myötä voi videoita jakaa suoraan kavereille, videoita voi myös kommentoida yksityisesti joko yksittäisten kavereiden kanssa tai ryhmäkeskusteluissa. Keskustelun kautta voi jakaa ja kommentoida videoita, vastata jakoihin toisilla videoilla ja kutsua uusia jäseniä mukaan keskusteluihin.

youtube jako

YouTuben blogissa kerrotaan, että uudistuksella halutaan tehdä videoiden jakamisesta helpompaa, nopeampaa ja hauskempaa. Aiemmasta rajatusta julkaisusta saadun palautteen perusteella jakotoimintoa on vielä hienosäädetty, ja nyt uusi ominaisuus on YouTuben mukaan valmis julkaistavaksi ympäri maailmaa. Uusi jakotoiminto on nyt virallisesti julkaistu, ja näkynee sovelluksessa lähipäivien aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ei joka ohjelmasta tarvitse tehdä pikaviestintä!. 😕.

 2. Nokia

  Eikä sun elämätön reppana tartte kommentoida joka uutista täällä. Trolli!

  • Hendriks

   Ad hominem kommentointi kertoo, että itselläsi on peiliin katsottavaa!.

   • Nokia

    Huutomerkin jälkeen ei tule pistettä, trolli.

Tuoreimmat jutut