Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkisti taipuvat U Flex -Bluetooth-kuulokkeet

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung on julkistanut uudet langattomat U Flex -Bluetooth-kuulokkeet. Nimensä mukaisesti uusien kuulokkeiden erikoisuus on niiden taipuva rakenne.

Taipuvaan rakenteen etuja ovat parempi sopivuus erikokoisille käyttäjille sekä kestävyys, sillä kuulokkeet voivat taipua jopa 100 astetta. Kuulokkeiden pitäisi säilyä tavallista paremmin ehjänä esimerkiksi laukussa tai taskussa. Roiskekestävyyttä parantaa puolestaan P2i-nanopinnoite.

Kuulokkeissa on myös erikoistekniikkaa Samsungin Scalable Codecin muodossa. Se analysoi jatkuvasti esimerkiksi Wi-Fi-signaaleista aiheutuvia häiriöitä kuulokkeiden ja äänenlähteen, esimerkiksi älypuhelimen, väliselle Bluetooth-yhteydelle sekä optimoi äänentoiston suorituskykyä varmistaen vakaan Bluetooth-yhteyden ja saumattoman musiikintoiston. Ominaisuus vaatii Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmällä varustetun Samsung-puhelimen. Itse äänentoisto hoituu kuulokkeissa 2-tieratkaisulla 11 millimetrin woofer- ja 8 millimetrin diskanttikaiuttimella.

Kuulokkeista löytyy perinteisten äänentoiston ohjauspainikkeiden lisäksi myös älypainike, josta voi käynnistää Samsungin S Voice -toiminnon tai valituilla markkinoilla yhdessä Galaxy S8 -puhelinten kanssa Bixby-virtuaaliavustajan. Saapuvista puheluista ja ilmoituksista kuulokkeet voivat kertoa värinällä.

U Flex -kuulokkeidensa akunkestoksi Samsung kertoo 10 tuntia. Lataaminen käy Micro-USB-liitännän kautta.

Kuulokkeet tulevat saataville kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat musta, sininen ja norsunluu (Ivory). Hinnasta ei ole vielä tietoa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Choi

  Aika suora kilpailija beats x kuulokkeille, jotka ovat olleet jo tovin markkinoilla. Ulkonäöllisesti ei niin hienot ja johdot näyttää siltä, että hajoavat helposti.

 2. Hendriks

  Kuulokeliitäntä takaisin, kiitos!. 😡👎

  • tammers

   Huutomerkin jälkeen ei pidä olla pistettä.

   • Calileon

    Ei se tajua vaikka sen kuinka monta kertaa sanois…

 3. Nokia

  Eipä tuu yllätyksenä, et konkka-Samsung kopioi Applea, Beatsin nimittäin omistaa Apple.

  • akzuh

   konkka-samsung?

Tuoreimmat jutut