Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy S8 Active julki – kestävämpi huippupuhelinversio

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S8 Activen kaksi värivaihtoehtoa.

Samsung Galaxy S8 Activen kaksi värivaihtoehtoa.

Samsung on julkistanut uuden Galaxy S8 Active -älypuhelimen. Kyseessä on kestävämmäksi vahvistettu versio Galaxy S8 -huippupuhelimesta.

Edelliset Samsungin S-sarjan Active-mallit eivät ole olleet laajasti myynnissä Suomessa. Toistaiseksi uutuuskin on julkistettu vasta Yhdysvalloissa yhdessä AT&T-operaattorin kanssa eikä laajemmasta myyntiintulosta ole tietoa – tosin AT&T:n yksinoikeuden on nyt mainittu jatkuvan vain ”rajoitetun ajan”.

Päivitys kello 8. elokuuta kello 12.30: Samsung Suomi on vahvistanut, että Galaxy S8 Active ”ei ole tulossa Suomen markkinoille”. ///

Galaxy S8 Activen tekniikka vastaa käytännössä Galaxy S8 -perusversiota, mutta akun kapasiteetti on 4 000 milliampeerituntia 3 000 milliampeeritunnin sijaan. Ulkoisesti Galaxy S8 Activessa 5,8 tuuman Infinity Display -näyttö ei kaarru laitteen reunoille, mutta on myös kuvasuhteeltaan pitkulaisempi 18,5:9 ja sisältää 2960×1440 pikseliä. Samsung kehuu uutuuden näyttöä iskuja kestäväksi, mutta tarkempia yksityiskohtia ei vielä tiedetä.

Muut Galaxy S8 Activen tekniset ominaisuudet ovat tuttuja Galaxy S8:sta: Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka. Myös kamerat ovat samat: takana 12 megapikseliä ja edessä 8 megapikseliä.

Kestävyyttä on parannettu Galaxy S8:n näyttävän lasidesignin sijaan polykarbonaatti-metallirakenteella sekä vahvistetuilla reunoilla ja Galaxy S8 Active on MIL STD-810G -sertifioitu iskunkestävyydeltään. Pölyn- ja vedenkestävyys on myös Activessa Galaxy S8:n tasolla eli IP68-luokiteltu – puhelimen luvataan kestävän siis hetkellisen upotuksen 1,5 metrin syvyyteen asti.

Vahvistettu rakenne näkyy paksuudessa ja painossa. Galaxy S8 Active on noin 10 millimetriä paksu, neljänneksen Galaxy S8:aa paksumpi, ja painaa viitisenkymmentä grammaa enemmän 206-grammaisena.

Yhdysvalloissa Galaxy S8 Active tulee AT&T-operaattorin kautta ennakkomyyntiin 8. elokuuta ja saataville 11. elokuuta alkaen. Hinta on noin 850 dollaria, satasen Galaxy S8:n perusversiota enemmän.

Galaxy S8 Activea on vahvistettu reunoilta.

Galaxy S8 Activea on vahvistettu reunoilta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Parempi kuin aiemmat Activet, mutta onko liiankin nätti kestävyyden kustannuksella?. 🤔

 2. Matti#2

  Shut up and take my money! Ostaisin, jos myytäisiin.

 3. Ink-stressaaja

  Tämä olisi ihan kiinnostava vaihtoehto jos vain tulisi Euroopassakin tarjolle, mutta en pidätä sen suhteen hengitystäni tälläkään kertaa.

  • akzuh

   Saahan noita tilattua esim ebay. Tuskin muutosta s7 activeen, eli saa.

   • Matti#2

    Toimiiko takuu? Ja toimiiko 4G taajuudet?

 4. Repsikka

  Mitä ihmettä toi toimittaja selittää. Kaikki Active mallit ovat olleet Suomessa myynnissä. Ja ihan varmasti tulee myyntiin tänne myös S8 versio. Kultakalan muistiko mobiili.fi’n toimittajilla on?

  • Markus Lehtiniitty

   Missäs Galaxy S7 Activea on myyty?

  • Ink-stressaaja

   Itse en pk-seudulla muista koskaan törmänneeni täkäläisissä liikkeissä tai niiden verkkokaupoissa kuin S4 Activeen ja S5 Activeen, joten ainakaan hirveän hyvin tyrkyllä ei uudempia Activeita tunnu olleen. Vinkit niitä myyneistä/myyvistä tahoista kyllä kelpaavat, koska S4A oli ihan jees ja uudempien mallien suhteen harmittelin AT&T exclusive -hehkutusta. :)

   • Matti#2

    Mielestäni edes s5 active ei tullut Suomeen.

    • Hannes

     Kyllä se tuli, olen sitä käyttänyt.

     • Matti#2

      Ok

Tuoreimmat jutut