Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: iPhone SE:n seuraava sukupolvi tulossa alkuvuodesta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyinen Apple iPhone SE.

Nykyinen Apple iPhone SE.

Apple tuo uuden sukupolven mallin pienimmästä puhelimestaan iPhone SE:stä ensi vuoden alussa. Näin kertoo Focus Taiwan -julkaisu viitaten taiwanilaisen sopimusvalmistajan Wistronin valmistautumiseen aloittaa uutuuden tuotanto vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen aikana. Puhe on ”seuraavan sukupolven pienemmästä iPhonesta”.

Nykyinen iPhone SE esiteltiin alun perin maaliskuussa 2016 ja Apple päivitti sitä tämän vuoden maaliskuussa tuplaamalla tallennusmuistien määrät. Muita muutoksia iPhone SE ei ole tänä vuonna saanut.

Focus Taiwanin mukaan Wistron aloittaisi puhelimen valmistuksen Intiassa. Se on jo tämän vuoden aikana aloittanut nykyisen iPhone SE:n valmistuksen Intiassa paikallisille markkinoille. Uuden mallin myötä tuotannon on tarkoitus laajentua ja Intiassa valmistettuja iPhoneja voitaisiin alkaa viemään enemmän myös muilla markkinoilla myytäväksi.

Raportissa viitataan myös intialaisen Tekz24-sivuston tietoihin, joiden mukaan uusi iPhone näyttäisi edeltäjältään, mutta olisi varustettu uudemmalla iPhone 7:stä tutulla nopeammalla Apple A10 -järjestelmäpiirillä, iOS 11 -käyttöjärjestelmällä sekä 4-4,2 tuuman näytöllä. Muistikapasiteetit olisivat edelleen 32 ja 128 gigatavua. Akun kapasiteetti olisi 1 700 milliampeerituntia.

Hiljattain verkossa levisi myös huhu, jonka mukaan Apple järjestäisi nyt elokuussa iPhone SE -julkistustilaisuuden ja myöhemmin vasta lokakuussa muiden odotettujen iPhone-uutuuksien julkistuksen toisessa tilaisuudessa. Epäilyksiä alusta asti herättäneet huhut eivät näytä olevan toteutumassa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Äkkiä kaupoille, jos haluaa 3,5mm plugin.

 2. Hendriks

  Ihmeellisen alhaisiksi ovat tuotteen hinnat viime aikoina laskeneet, joten selväähän tuo oli!.

 3. Henrik1

  Samsung piti julkistaa viimevuonna myös pienemmän Samsung Galaxy S8 Mini mallin, mutta sitä ei saapunut markkinoille… joten Apple on tekemässä toisin, joka on 👍🏼 oikein (mutta) hinta ei varmasti tule olemaan alle 700-600e. 🤔

  • Henrik1

   Markus Lehtiniitty.
   Ensimmäisen viestini saa poistaa!. Kiitos.

  • Matti#2

   Tuskin ihan noin kallis tulee olemaan, jos nykyistä saa alle 300.

   • Azazel

    ite veikkaan että 32Gb maksaa 499€ ja 128Gb 599€ mutta saa nähä sit :)

 4. Henrik1

  Samsung piti julkistaa viimevuonna myös pienemmän Samsung Galaxy S7 Mini mallin, mutta sitä ei saapunut markkinoille… joten Apple on tekemässä toisin, joka on 👍🏼 oikein (mutta) hinta ei varmasti tule olemaan alle 700-600e. 🤔

 5. Nokia

  Ei se ole tyhmä joka pyytää. ;P

Tuoreimmat jutut