Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkaisi live-pelilähetyssovelluksen älypuhelimilleen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Game Live -sovellus.

Samsung Game Live -sovellus.

Samsung on julkaissut uuden Game Live -sovelluksen, jolla voi helposti jakaa live-videolähetyksen omasta pelaamisestaan haluamiinsa kanaviin.

Uudesta sovelluksesta kuultiin ensi kerran jo heinäkuun puolivälissä, mutta nyt se on saatavilla virallisesti myös Google Play -sovelluskaupasta.

Game Liven tukeamia jakelukanavia ovat Facebook, Twitch sekä YouTube. Luonnollisesti videon voi myös tallentaa puhelimen muistiin talteen myöhempää käyttöä silmällä pitäen. Itselleen voi asettaa sovelluksessa myös profiilikuvan tai -videon. Lisäksi asetuksista pääsee muuttamaan jaettavan live-pelivideon tarkkuutta sekä äänen lähdettä valitsemalla mikrofonin, pelin äänet tai molemmat.

Game Live toimii ainakin Samsungin Galaxy S8 ja Galaxy S7 -puhelimissa. Laajemmasta tuesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Lisäksi toistaiseksi sovelluksen kehitystyö on vielä vaiheessa ja palvelussa on rajoituksia. Käyttörajoituksena palvelussa on 4 gigatavua tai 200 minuuttia live-lähetystä pelistä kerralla. Lisäksi YouTube-tilinä on käytettävä samaa tiliä, joka on puhelimen käyttäjätili. Android Policen mukaan myös laadussa on vielä parantamisen varaa ainakin Twitch-lähetyksen osalta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei tulisi mieleenkään katsella, kun joku toinen pelaa, 🙄.

Tuoreimmat jutut