Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jolla käynnistää loppurahojen palautukset tablettia vaille jääneille – nyt rahansa saavat 100 satunnaisesti arvottua

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jolla Tablet.

Jolla Tablet.

Suomalainen Jolla käynnistää nyt lupaamansa loppurahojen palautukset sen tabletin tilanneille asiakkaille. Aiemmin Jolla on palauttanut tablettia vaille jääneille asiakkaille rahoista puolet vuoden 2016 alkupuolella.

Koska Jollan taloudellinen tilanne on edelleen tiukka, kertoi Jolla aikovansa toteuttaa rahojen palauttamisen vaiheittain.

Jolla on luvannut tehdä palautuksia niinä kuukausina, kun sen liiketoiminta on tuonut yhtiölle positiivista kassavirtaa. Näin tapahtuu ensimmäisen kerran nyt heinäkuussa, ja ensimmäiset 100 satunnaisesti arvottua tilaajaa saavat halutessaan loputkin rahansa takaisin Jollalta.

”Vaikka se ei suoraan sanottuna ole huikea määrä, on se mitä tilanne sallii meidän tekevän toistaiseksi. Olemme päättäväisiä jatkamaan prosessia kuukausina, jona meillä on positiivista kassavirtaa”, kommentoi Jollan toimitusjohtaja Sami Pienimäki.

Jolla ottaa yhteyttä rahansa takaisin saaviin sähköpostitse. Asiakkaille tarjotaan rahojen takaisin saamisen ohella mahdollisuus lahjoittaa ne Sailfish OS:n kehitystyöhön tai jättää rahat krediiteiksi tuleviin ostoksiin Jollalta, kuten mahdollisesti toteutuvaan Sailfish OS:n myyntiin Sonyn Xperia X -älypuhelimessa.

Jollan liiketoiminta koostuu nykyään Sailfish OS -käyttöjärjestelmän lisensoinnista, jossa pääroolissa ovat alueellinen yhteistyö Sailfishin ympärillä Venäjällä ja Kiinassa.

”Vaikka nämä projektit ovat suuria ja ottavat aikaa, ne kehittyvät vakaasti ja odotamme niiden kasvavan merkittäviksi bisneksiksi ajan kanssa. Nämä kaksi ovat nyt meidän avainasiakkaitamme mutta projektit ovat varhaisessa vaiheessa ja liikevaihto on tiukassa”, totesi Pienimäki aiemmassa Jollan tiedoksiannossa. ”Ennen kuin yhtiö kääntyy plussalle lisensointiliikevaihdosta, taloudellinen tilanteemme pysyy erittäin keskittyneenä ja tiukkana.”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Häpeällistä, että suomalainen firma periaatteessa huijasi ihmisiltä rahoja, 👎.

  Ei voinut tulla tilanne yllätyksenä johdolle!.

  • Jokke85

   Miten niin huijasi? Kovasti yritys palauttamassa rahoja takaisin sitä mukaan kuin kassaan kertyy. Voisi vähän miettiä ennen kuin laukoo mielipiteitä muidenkin luettavaksi.

   • Hendriks

    Ei voinut tulla yllätyksenä ettei toiminta ollut kannattavalla pohjalla!.

  • Calileon

   Aivan. Useampikin firma on jättänyt rahoja palauttamatta ja ajanut joko itsensä konkurssiin tai vedonnut sijoittajien riskiin. Jolla sentään on luvannut palauttaa rahat ja on niitä aina mahdollisuuksien mukaan jo palauttanutkin.

 2. Markku

  Hienoa! Jatkakaa hyvää työtä!

  • Jokke85

   Juuri näin! Venäjän posti käyttää sailfish OS laitteita, lisäksi kiinalla paljon rahaa kiinni projektissa, mutta niitä rahoja ei ole tarkoitettu tähän ongelmaan vaan homman kehitykseen. Positiivista kuulla että alkaa homma tuottamaan rahaa taloon. #THEFIRSTONE
   Vieläkin ylpeä omasta 2013 ostetusta laitteesta vaikka pölyyntyy kaapin pohjalla.

   • Hendriks

    ”Positiivista kuulla että alkaa homma tuottamaan rahaa taloon.”

    😂.

 3. Zaqqe

  Harvinaisen suoraselkäistä toimintaa Jollalta. Jokaisenhan on toki pitänyt ymmärtää tehneensä riskisijoituksen ja niistä ei aina saa rahojaan pois.

 4. Kyösti

  Sailfish muuten sai jälleen uuden päivityksen, joka on nyt varhaisjakelussa. Uuden version nimi on Jämsänjoki.

Tuoreimmat jutut