Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jolla aloittaa vihdoin loppurahojen palautuksen tablettitilaajille – mutta ei vieläkään heti kaikille

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jolla Tablet.

Jolla Tablet.

Suomalainen Jolla on kertonut aloittavansa loppuosan rahojen palautuksesta sen tabletin tilanneille asiakkaille, joista valtaosa ei laitetta lopulta saanut. Jolla palautti jo aiemmin tablettilauksista puolet rahoista takaisin.

Koska Jollan taloudellinen tilanne on edelleen tiukka, aikoo Jolla toteuttaa nyt rahojen palauttamisen vaiheittain.

”Aloitamme palautusten toteuttamisen joka kuukautena, jona yhtiö tekee positiivista kassavirtaa ydinliiketoiminnastaan, Sailfish OS -käyttöjärjestelmän lisensoinnista”, kertoo Jollan toimitusjohtaja Sami Pienimäki. Ensimmäisen kerran rahoja aiotaan palauttaa nyt heinäkuussa.

Jolla arpoo satunnaisesti rahat takaisin saavat asiakkaat. Tästä syystä osa asiakkaista saa rahansa takaisin muita aiemmin.

”Voin vakuuttaa tämän aiheen olleen tuskallinen kaikille meille täällä Jollalla. Pahoitteluni pitkittyneestä prosessista ja kiitokset jatkuneesta kärsivällisyydestänne ja tuestanne asiassa”, kirjoittaa Pienimäki.

Jollan liiketoiminta koostuu nykyään Sailfish OS -käyttöjärjestelmän lisensoinnista, jossa pääroolissa ovat alueellinen yhteistyö Sailfishin ympärillä Venäjällä ja Kiinassa.

”Vaikka nämä projektit ovat suuria ja ottavat aikaa, ne kehittyvät vakaasti ja odotamme niiden kasvavan merkittäviksi bisneksiksi ajan kanssa. Nämä kaksi ovat nyt meidän avainasiakkaitamme mutta projektit ovat varhaisessa vaiheessa ja liikevaihto on tiukassa”, valittelee Pienimäki. ”Ennen kuin yhtiö kääntyy plussalle lisensointiliikevaihdosta, taloudellinen tilanteemme pysyy erittäin keskittyneenä ja tiukkana.”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Häpeällistä, että suomalainen yritys toimi vuosia näin!. 👎

  • Sinä myös

   Yhtä häpeällisiä nämä sinun kommentit. Kaikkeen muuhun paitsi Apple uutisiin pitää kommentoida aina jotain negatiivista. Ei mulla muuta.

  • Markku

   Jolla sentään aikoo maksaa rahat takaisin niille, jotka eivät tablettia saaneet. Vertailun vuoksi: suomalainen Solu Machines Oy on viimeksi 14.2.2017 kertonut miten heidän joukkorahoitettu projektinsa etenee.

   Lupasivat infota kerran kuussa ja laitteen piti tulla jo vuosi sitten. Onkohan koko putiikki jo mennyt nurin?

  • Ademeion

   ”Häpeällistä, että suomalainen yritys toimi vuosia näin!”

   Ai että ei unohda lupaustaan maksaa joukkorahoittajien rahat takaisin? Sinuna häpeäisin ennemmin rehellisen suomalaisen tavan vastaista pyrkimystäsi saada asia näyttämään joltain muulta kuin se on.

 2. Liste

  Arpomista oikeudenmukaisempaa olisi aloittaa rahojen palautus tilausjärjestyksessä. Itse kuuluin vasta toisen aallon tilaajiin.

Tuoreimmat jutut