Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC julkisti täysin itsenäisen VR-laitteen – tiedot ja saatavuus toistaiseksi rajallisia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC Standalone Vive on itsenäinen VR-laite.

HTC Standalone Vive on itsenäinen VR-laite.

Virtuaalitodellisuuslaitteet ovat toistaiseksi jakautuneet kahteen kastiin: yksinkertaisiin laseihin, joiden sisään on asetettu käytettäessä älypuhelin, sekä toisaalta langallisiin tehokkaaseen tietokoneeseen tai pelikonsoliin kytkettäviin virtuaalilaseihin, kuten HTC:n alkuperäinen Vive.

Nyt HTC on esittelemässä uuden itsenäisen Vive Standalone -VR-laitteen, jollaisten odotetaan yleistyvän lähiaikoina.

Toistaiseksi tiedot HTC-uutuudesta ovat varsin rajallisia, kuten myös sen markkinoilletulo. Laite on toistaiseksi julkistettu vasta Kiinan markkinoille.

HTC:n itsenäisen VR-laitteen, joka ei tarvitse virtuaalitodellisuussisältöjen käyttöön älypuhelimen tai tietokoneen apua, tekninen perusta on Qualcommin huippujärjestelmäpiiri Snapdragon 835. Myös muu laitteen tekniikka perustuu Qualcommin referenssimalliin. Mukana kokonaisuudessa on sijainnin seuranta.

Ohjelmia Vive Standaloneen voi ladata HTC:n Viveport-portaalista.

Muut tiedot Vive Standalonesta ovat toistaiseksi hämärän peitossa, mukaan lukien hinta, tarkat tekniset tiedot kuvanlaadun tarkkuus mukaan lukien sekä käyttö- ja ohjaustavat.

Myös Facebookin Oculusin on huhuttu kehittävän omaa itsenäistä VR-laitettaan, joka tulisi markkinoille ensi vuoden alussa. Lisäksi HTC ja Lenovo ovat myös tuomassa itsenäisiä VR-laitteita perustuen Googlen Daydream-alustaan. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut