Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Razer kehittää erityisesti pelaajille suunnattua älypuhelinta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Razer osti jo tammikuussa startup-yhtiö Nextbitin, joka ehti tuoda markkinoille yhden älypuhelimen, kuvassa näkyvän Robinin.

Razer osti jo tammikuussa startup-yhtiö Nextbitin, joka ehti tuoda markkinoille yhden älypuhelimen, kuvassa näkyvän Robinin.

Pelikäyttöön hiiriä, näppäimistöjä ja myös tietokoneita jo nyt tarjoava Razer kehittää nyt myös älypuhelinta.

Razer on listautumassa Hong Kongin pörssiin. Listautumisella varoja kerätään muun muassa puhelimen kehitystyöhön. Bloombergin mukaan listautumisessa Razer tavoittelee jopa 5 miljardin dollarin arvostusta. Listautumisen on suunniteltu tapahtuvan lokakuun aikoihin.

Razerin älypuhelimen kerrotaan olevan suunnattu hardcore-pelaajille. Toistaiseksi kuitenkaan tulevan puhelimen ominaisuuksista ei tiedetä mitään ja näin epäselvää on myös se, miten pelaajat on puhelimessa huomioitu.

Razer osti tammikuussa yhdysvaltalaisen Nextbit-startup-yhtiön, joka ehti tuoda markkinoille ensimmäisen älypuhelimensa Robinin. Nextbitin kehittämä erikoisuus oli puhelimen tallennustilan laajentaminen saumattomasti pilvitallennuksella: puhelimen sisäisen tallennusmuistin täyttyessä esimerkiksi sovelluksia ja kuvia poistettiin puhelimen muistista, mutta tarvittaessa ne sai helposti takaisin käyttöön.

Nextbitillä oli noin 30 työntekijää ja tiimistä lienee muodostettu Razerin tulevan puhelimen kehityksen ydin.

Aiemmin Razer on ostanut muun muassa myös Android-pelikonsolia kehittäneen Ouyan sekä ääniteknologiayhtiö THX:n.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En usko menestykseen, rahareikä!.

 2. Jokke85

  Iso akku, LiquidSky yhteistyö ja ohjain (mieluiten johdolla usb-otg, bluetooth ottaa häiriötä wifi signaaliin) niin miksei? Kyllähä nykyään kannattaa kokeilla kaikkea. Itse olisin tällaisesta konseptista kiinnostunut.

 3. Hendriks

  ”puhelimen sisäisen tallennusmuistin täyttyessä esimerkiksi sovelluksia ja kuvia poistettiin puhelimen muistista, mutta tarvittaessa ne sai helposti takaisin käyttöön.”

  Ei kuulosta käyttäjäystävälliseltä, 👎.

Tuoreimmat jutut