Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 3310 purkuvideolla – ”En yllättyisi jos tämä puhelin kestäisi seuraavaan uudelleenjulkaisuun 17 vuoden kuluttua”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uuden Nokia 3310:n neljä eri värivaihtoehtoa.

JerryRigEverything-tunnusta käyttävä Zack Nelson tykkää videoilla rääkätä älypuhelimia ja muita laitteita. Välillä mies myös ottaa selvää, kuinka helposti tai vaikeasti eri laitteet ovat purettavissa osiin esimerkiksi siltä varalta, että hajoavia komponentteja pitäisi vaihtaa uusiin. Tällä kertaa hän laittaa videolla lihoiksi HMD Globalin uuden Nokia 3310:n.

Uusintaversio legendaarisesta Nokia 3310:stä on tämän päivän mittapuulla hyvin yksinkertainen peruspuhelin, ja yksinkertaisia ovat myös sen rakenteet. Muovirakenteinen laite on kohtuullisen helppo purkaa ja kasata.

Alkuperäinen Nokia 3310 on saavuttanut internetissä kulttimainetta suurin piirtein ydinsodan kestävänä puhelimena, ja samaa henkeä on myös uudessa versiossa. Laitettuaan laitteen uudelleen nippuun ja kytkettyään siihen jälleen virrat, toteaa Nelson, että on helppo kuvitella uuden Nokia 3310:n kestävän siihen asti, että siitä jälleen tehdään uusi uudelleenjulkaisu 17 vuoden kuluttua.

HMD Globalin uusista Nokia-puhelimista myös Nokia 6 sai Nelsonilta kiitosta, kun hän keväällä tutki sen sisuksia videolla. Nelsonin mukaan ”mikäli Apple ja Samsung eivät paranna puhelimiaan, [Nokia 6] tulee olemaan helposti kestävin ja korjattavin puhelin vuonna 2017”.

Katso YouTube-video Nokia 3310:n purkamisesta alta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Seitsemäntoista vuoden kuluttua tuskin käytetään enää puhelimia siinä muodossa, missä ne nykyään ovat, tai semminkin kuten ne 2000-luvun alussa olivat. Vuoden 2035 retro on puhelin vuodelta 2020!.

  • Calileon

   Joka on kolmen vuoden päästä. Tämän päivän peruspuhelinta jonka perusmalli on GSM -laitteiden alkuajoilta pysynyt hyvinkin samana, on myyty jo lähes 30 vuotta. Tuskin niin paljon kolmessa vuodessa maailma muuttuu että vuoden 2035 retropuhelin merkittävästi eroaisi siitä, missä nyt mennään. Toki tuolloin puhelimet ovat varmasti erilaisia kuin tänä päivänä, mutta retromallit ovat juurikin sellaisia kuin puhelimet nyt ovat, päivitettyinä tietysti sen ajan henkeen.

   • Hendriks

    Viestisi meni viestini aiheen ohi,.

    • Kairaaja

     No sun viesti oli taas ihan huuhaata.

Tuoreimmat jutut