Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Bixby-virtuaaliapuri sai tuen täydelle ääniohjaukselle Yhdysvalloissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung esitteli alkuvuodesta oman virtuaaliavustajansa Bixbyn. Se on päässyt otsikoihin etenkin Galaxy S8 -puhelimien Bixby-näppäimen kautta, joka on saanut laajalti kritiikkiä. Alkuun Bixby toimi kaikkine ominaisuuksineen vain Etelä-Koreassa, mutta nyt myös yhdysvaltalaiset saavat käyttöönsä kunnollisen ääniohjauksen, uutisoi AndroidAuthority.

Päivityksen myötä Samsungin Bixby saa siis kokonaisvaltaisen ääniohjauksen Yhdysvalloissa Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimissa. Aiemmin Bixbyn eri ominaisuudet ovat toimineet, mutta kaikkia herkkuja Yhdysvalloissa ei ollut käytössä – niin kuin ei muuallakaan maailmassa.

Samsung ei täysin pysynyt aikataulussa, sillä Bixbyn piti saada tuki ääniohjaukselle Yhdysvalloissa jo jonkin aikaa sitten. Yhtiön verkkosivujen mukaan Bixby ymmärtää ohjeita tällä hetkellä koreaksi, kiinaksi, Yhdysvaltain englanniksi ja Yhdysvaltain espanjaksi. Tuki täydelle ääniohjaukselle on tosiaan saatavilla vain Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa. Voisi kuvitella, että seuraavaksi Bixby alkaa ymmärtämään muita englanteja, kuten brittienglantia.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut