Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinalaisvalmistajan pian julkistettava älypuhelin kuvissa – muistuttaa iPhonea

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi Mi 5X eri väreissä.

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Xiaomi on kertonut, että se julkistaa uuden Xiaomi Mi 5X -puhelimensa viikon päästä. Jo nyt yhtiön verkkosivuilta löytyy kuvia tulevasta puhelimesta eri väreissä. Asiasta uutisoi muun muassa AndroidTreasure. 

Ulkoisesti tuleva Mi 5X muistuttaa Applen iPhone 7 Plus -mallia. Puhelimen takapuolella sijaitsee tuplakamera, jonka vieressä on kaksois-LED-kuvausvalo. 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäytön lisäksi puhelimessa olisi Qualcommin ylemmän keskisarjan Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi neljän gigatavun verran RAM-käyttömuistia.

Uutuus tulee näillä näkymin saataville kultaisena, ruusukultaisena tai vaaleanpunaisena sekä mustana. Mi 5X:n etupuoli olisi tuttuun tyyliin lasia ja takapuoli olisi todennäköisesti alumiininen. Laitteen sormejälkitunnistin on sijoitettu takakuoren yläosaan.

Xiaomi esittelee Mi 5X:n viikon päästä 26. heinäkuuta. Laitteen hinnat alkaisivat 1 999 Kiinan juanista eli noin 255 eurosta. Saa nähdä, saapuuko laite täällä Suomessakin myyntiin. Xiaomin laitteita myydään tällä hetkellä esimerkiksi Verkkokauppa.comissa ja Xiaomin omassa suomalaisessa verkkokaupassa. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Mitäpä muuta kiinalaisilta odottaa, 🙄.

Tuoreimmat jutut