Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy S9 -huhut alkavat: näyttöjen koot eivät todennäköisesti muutu

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy S8 ja S8+.

Samsung Galaxy S8 ja S8+ näyttöjen koot lienevät samat kuin tulevissa Galaxy S9 -huippumalleissa.

Samsung ei ole vielä ehtinyt julkistaa edes syksyn huippumalliansa, uutta Notea, ja huhut alkavat pyöriä tulevien lippulaivamallien ympärillä. AndroidAuthority uutisoi The Bellin raportista, jonka mukaan Samsung on jo tehnyt tilauksia seuraavan sukupolven Galaxy S -mallien näytöistä.

The Bellin saamien tietojen mukaan pienemmässä Galaxy S9 -mallissa olisi Galaxy S8:n tavoin 5,77 tuuman kosketusnäyttö 18,5:9-kuvasuhteella. Galaxy S9+:ssa olisi taasen 6,22 tuuman näyttö. Näytöt tulisivat olemaan siis pitkälti identtiset tämänvuotisten mallien kanssa, mutta niihin todennäköisesti integroidaan sormenjälkitunnistin. Sen piti todennäköisesti olla integroituna näyttöihin jo tänä vuonna, mutta teknisten ongelmien vuoksi kyseistä ratkaisua ei saatu vielä toteutettua.

Galaxy S9 -mallien julkistukseen on toki vielä aikaa yli puoli vuotta, joten näihin – kuten myös muihinkin huhuihin – kannattaa suhtautua varauksella. On kuitenkin hyvin todennäköistä, ettei Samsung lähde muuttamaan näyttöjen kokoja, mikäli suurta tarvetta siihen ei nähdä. Esimerkiksi Samsungin Galaxy S6- ja Galaxy S7 -malleissa on samankokoiset näytöt.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Kuvasuhde takaisin normaaliin kiitos, että voisin edes harkita!.

Tuoreimmat jutut