Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Legendaarinen kitaravalmistaja Fender esitteli Bluetooth-kaiuttimia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Fenderin uudet Bluetooth-kaiuttimet.

Tunnettu kitaravalmistaja Fender on esitellyt kaksi Bluetooth-kaiutinta, jotka muistuttavat ulkoisesti paljon yhtiön ikonisia kitaravahvistimia. Kaiuttimien äänenvoimakkuuden ja taajuuksien säätimet ovat tietysti samanlaiset kuin vahvistimissakin.

Fender Newport on kaksikon edullisempi ja pienempi malli. Laitteessa on yksi diskanttikaiutin ja kaksi pienehköä bassokaiutinta. Kaiuttimen lähtöteho on 30 wattia. Akkukestoksi Newportille luvataan 12 tuntia ja siinä on sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten. Liittäminen musiikkilähteeseen onnistuu Bluetoothin tai AUX-johdon kautta.

Fender Newport.

Fender Monterey on kaksikon järeämpi ja kovaäänisempi kaiutin. Sen sisuksista löytyy kaksi 5,12 tuuman bassokaiutinta ja kaksi yhden tuuman diskanttikaiutinta. Tämän kaiuttimen lähtöteho on 120 wattia. Liitännät ovat muuten samat kuin Newportissa, mutta niiden lisänä on myös tuttu RCA-liitin.

Aivan Bluetooth-kaiuttimien edullisimmasta päästä kaksikko ei ole. Pienempi ja akulla varustettu Fender Newport maksaa yhtiön verkkokaupassa 230 euroa ja Fender Monterey 365 euroa. Ainakaan tällä hetkellä kaiuttimien tilaus ei ollut verkkosivuilla mahdollista, mutta todennäköisesti se onnistuu lähiaikoina.

Fender Monterey.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut