Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon GO Plus -rannekkeen voi muuntaa nyt sormukseksi – halvalla lisävarusteella

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Pokémon GO -sormus.

Pokémon GO -sormus.

Pokémon GO Plus on jo viime syksynä myyntiin tullut ranneke Pokémon GOn pelaamisen helpottamiseen.

Pokémon GO Plus hälyttää värinällä ja valomerkein, kun pelaaja on kulkiessaan Pokéstopin läheisyydessä tai lähelle ilmestyy joku Pokémon sekä mahdollistaa tavaroiden keräämisen ja Pokémonin nappaamisen suoraan rannekkeesta painamalla. Näin puhelinta tarvitsee käyttää vähemmän ja sen akku kuluu vähemmän.

Nyt Pokémon Go Plus saa rinnalleen lisäpidikkeen, jolla se muuntuu sormukseksi. Sormuksen etu on, ettei käyttöön tarvita kahta kättä, vaan painallus onnistuu saman käden sormilla kämmenen sisällä. Helppous ja vaivattomuus on siis viety huippuunsa.

Sormus ei ole kallis. Se on tulossa myyntiin aluksi Japanissa vain 400 jenin eli noin 3,10 euron hintaan, kertoo Eurogamer. Saatavuudesta tai hinnasta muilla markkinoilla ei ole vielä tietoa.

Pokémon GO juhli juuri yksivuotissynttäreitään. Vaikka enää tänä kesänä peli ei ole villinnyt viime kesän tavoin, on sillä kuitenkin edelleen valtava määrä pelaajia ympäri maailman.

Pokémon GO Plus -ranneke.

Pokémon GO Plus -ranneke.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!! OSTAN HETI KAIKKI.

Tuoreimmat jutut