Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvavuoto: Xiaomilta tulossa uusi älypuhelin – näyttö kattaa lähes koko etupuolen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Xiaomi-uutuus koodinimellä Chiron.

Xiaomi-uutuus koodinimellä Chiron.

Kiinalaiselta Xiaomilta on tulossa uusi älypuhelin, jossa näyttö kattaa lähes koko etupuolen. Puhelimen design muistuttaa melko paljon Samsungin Galaxy S8 -puhelimia.

Xiaomin näissä vuotokuvissa nähtävä tuleva uutuuspuhelin ei kuitenkaan ilmeisesti ole Xiaomi Mi Mixin seuraaja, vaan erillinen uusi avaus. Myös Mi Mixin odotetaan saavan seuraajan, joka olisi varustettu Snapdragon 835:llä ja 6 gigatavulla RAM-muistia.

Näiden kuvien puhelin puolestaan avaisi uuden X-puhelinten sarjan Xiaomi-mallistossa. Puhelimen koodinimi on Chiron.

Käytössä puhelimessa on ilmeisesti Japan Displayn uusi 18:9-kuvasuhteen näyttöpaneeli 2160×1080 pikselin tarkkuudella. Näytön kulmat ovat pyöristetyt ja reunukset myös ylä- ja alapuolella kapeat.

Näyttö tulee lähelle reunoja.

Näyttö tulee lähelle reunoja.

Xiaomin uutuuden muita ominaisuuksia pitäisivät olla Qualcommn huippujärjestelmäpiiri Snapdragon 835, 8 gigatavua RAM-käyttö- ja 256 gigatavua tallennusmuistia, 12 megapikselin kaksoiskamera Xiaomin Mi 6:n tapaan sekä 5 megapikselin etukamera.

Puhelimen julkistus voisi tapahtua jo 25. heinäkuuta yhdessä Redmi 6X:n kanssa. Edullisemman Redmi 6X:n pitäisi tarjota Snapdragon 660 -piiri, 6 gigatavua RAM-muistia, kaksoiskamera sekä 5,46 tuuman näyttö.

Toki kuten aina, mutta erityisesti kiinalaishuhujen ja -vuotojen tapauksessa, kannattaa tietoihin suhtautua terveellä varovaisuudella ennen niiden varmistumista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  ”Puhelimen design muistuttaa melko paljon Samsungin Galaxy S8 -puhelimia.”

  Kiinalaiset!. 🙄.

  • Juho

   Mutta on hienompi.

 2. Nokia

  Miks ei näitä Xiaomin malleja tuoda laajasti myyntiin Suomessa, myydäänhän tääl jo Huawein ja OnePlussankin malleja. Saatais konkka-Samsung entistäkin ahtaammalle Suomessa.

  • Hendriks

   Koska Xiaomi ei pelaa vastuullisesti, patentit ja immateriaalioikeudet ym.!. Tulisi aika pian kutsu raastupaan jos länsimaihin ilmestyisivät!.

   • Seurailija

    Tekivät juuri Nokian kanssa sopimuksen patenttien lisensoinnista. Tämä avaa pääsyn myös länsimaihin.

  • SANDY

   VK.com ottanu xiaomit myyntiin ja itapsa huoltoon et ihan hyvin on täälläkin saataville tulossa

  • tepponen

   Xiaomi Suomi löytyy kanssa. Muita puhelimia en enää osta. http://www.xiaomi-mi.net/mobile/mi-mix/

 3. Nokia

  Jos kerta Xiaomi tuo jatkuvasti markkinoille yhtä hyviä malleja kun esim. konkka-Samsung puolet halvemmalla ni miks sit pitäis ostaa Samsungin eikä Xiaomin tuote. Eli malleja joissa on 2K AMOLED-näyttö, kaksois-kamera jne. Xiaomi parantaa koko ajan.

Tuoreimmat jutut