Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin Flow-sovellus helpottaa Galaxy-puhelimen ja tietokoneen yhteiskäyttöä – nyt kaikille Windows 10 -tietokoneille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Flow

Samsung on nyt julkaissut keväällä lupailemansa Flow-sovelluksen kaikille Windows 10 -tietokoneille. Aiemmin vain Samsungin omille Galaxy TabPro S- ja Galaxy Book -laitteille saatavilla ollut sovellus toimii nyt kaikissa Windows 10 -tietokoneissa, joissa on asennettuna Creators Update -päivitys tai uudempi versio.

Flow on varsin kätevä sovellus Galaxy-puhelimen ja Windows 10 -tietokoneen käyttäjälle. Kun käytössä on sormenjälkitunnistimella varustettu Galaxy-puhelin, voi Windowsiin kirjautua puhelimen sormenjälkitunnistimella. Lisäksi Flow-sovelluksella voi käynnistää puhelimen oman yhteyspisteen tietokoneelta, saada puhelimen ilmoitukset koneelle ja vastata saapuviin viesteihin suoraan tietokoneelta.

Flow-sovellus vaatii Creators Update -paketilla tai uudemmalla Windows-versiolla varustetun Windows 10 -tietokoneen sekä Android Nougatilla tai uudemmalla Androidilla varustetun Galaxy-tabletin (esimerkiksi Galaxy Tab S3) tai Android Marhsmallowilla tai uudemmalla Androidilla varustetun Galaxy-puhelimen (esimerkiksi Galaxy S6-, S7- ja S8-mallit, riittävän uusi A5). Tarkemmin yhteensopivuus Galaxy-laitteiden kanssa selviää Google Playstä.

Käyttöönotto käy nopeasti. Bluetooth on oltava käytössä molemmissa laitteissa ja sen jälkeen käynnistetään Samsung Flow molemmilla laitteilla. Parituksen voi hoitaa tietokoneen kautta, ja käyttöönoton yhteydessä pitää parituspyyntö vahvistaa molemmilla laitteilla sekä myös kirjautuminen todentaa molemmilla laitteilla.

Samsung Flow vaatii toimiakseen ajurin, jonka voi ladata Samsungin sivuilta. Sen jälkeen tietokonesovellus ladataan Windowsin sovelluskaupasta ja Android-sovellus Google Playstä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    En oikein näe hyötyä. Ainoa ehkä kätevä on tuo viestien kirjoitus koneella, mutta harvemmin tulee vapaa-ajalla istuttua koneen ääressä. Työhommat taas muutenkin sähköpostilla, eikä tuossa taida tietoturva taipua duunihommiin.

  2. Hendriks

    Melko harva taitaa näitä käyttää. En keksi omassa käytössä yhtäkään skenaariota, jossa tällainen olisi hyödyksi. 🤔.

  3. LaDeX

    Muuten hyvä mutta vaatii jonkun TPM tuen koneen raudalta eli taitaa aika harvassa olla kuitenkin koneet joissa toimii.

Tuoreimmat jutut