Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Posti kutsuu kokeilemaan uutta palvelua – pian voit ohjata kaikki laskusi yhteen paikkaan ja maksaa ne puhelimesta Pivolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Posti logo.Posti ryhtyy yhteistyöhön OP:n Pivon kanssa ja kutsuu nyt innokkaita mukaan kehittämään Uusi Posti -sovellusta.

Postin uusi sovellus pyrkii yhdistämään yhteen paikkaan kaikki laskut ja helpottamaan niiden maksamista Pivon kautta. Ensimmäisessä vaiheessa sovellukseen ohjautuvat automaattisesti Netpostiin saapuvat laskut. Muut saapuneet laskut saa mukaan nappaamalla kuvan laskun viivakoodista puhelimella. Seuraavassa vaiheessa voit ohjata suoraan sovellukseen myös sähköpostiisi tulevat laskut. Postin uusi sovellus tulee muistuttamaan eräpäivistä ja myös arkistoi laskut.

Syksyn aikana sovellukseen tulee myös muita uusia palveluita. Myös iOS-versio on tulossa syksyllä.

Sovelluksen käyttöön vaatimuksina ovat Netposti sekä Pivo-sovellukseen kytketty OP:n tili. Lisäksi tarvitaan joko Google (@gmail.com) tai Google Apps -tili.

Postin tulevan uuden sovelluksen testikäyttäjäksi pääsee nyt ilmoittautumaan Postin sivuilla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Matti#2

    Kaikki laskut tulee jo nyt suoraan nettipankkiin 🤔

  2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Toivottavasti toimii paremmin kuin Postin paketinohjaus pakettiautomaattiin. Jos toimii samalla tavalla niin vuodessa saattaa jopa pari laskua eksyä tuonne. 😂

    Mutta tuo OP osaa kyllä hyödyntää tuota Pivoa hyvin. Danske jäi tuon MobilePayn kanssa ihmettelemään ja odotti, että ihmiset ottaa sen noin vain käyttöön ja taitaa jäädä nyt oppositioon Pivon mennessä ohi.

Tuoreimmat jutut