Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kotipizzaa voi nyt tilata botilta Facebook Messengerissä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kotipizzan Kotibotti.

Kotipizzan Kotibotti.

Kotipizzasta tilaaminen on nyt mahdollista suoraan Facebook Messengeristä. Kotipizzan uuden KotiBotiksi nimetyn palvelun kerrotaan olevan ensimmäinen pikaviestivälitteinen maksusovellus Suomessa.

KotiBotin kautta voi tilata ja maksaa Kotipizzan tuotteita mobiilisti koko maassa. Kotipizza toteuttaa chatbotin yhteistyössä OP Ryhmän kehittämän Pivon kanssa.

Kuluttaja voi tehdä botilla ostoksia suoraan Facebook Messengerissä syöttämättä maksukorttitietojaan, kunhan käytössä on myös Pivo-sovellus. KotiBotti toimii niin, että asiakas avaa KotiBotti-chatin Facebookin viestisovelluksessa Messengerissä. Sieltä asiakas voi tilata haluamansa Kotipizzan tuotteet ja maksaa ne Pivo-sovelluksella. KotiBotin löytää esimerkiksi hakemalla sitä Messenger-sovelluksessa ylälaidasta löytyvän haun kautta.

”KotiBotti vahvistaa Suomen parasta asiakaskokemusta Kotipizzassa. Sen avulla tulemme asiakkaan luo, missä ja milloin tahansa. Panostamme digitaalisiin ratkaisuihin ja kirimme KotiBotilla edelläkävijyyteen alallamme digitaalisessa ostamisessa”, sanoo Kotipizza Group Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

”Kuluttajat käyttävät sosiaalista mediaa ja tekevät ostoksia yhä enemmän mobiilisti. KotiBotti tarjoaa miellyttävän ja helpon käyttäjäkokemuksen, kun kasvanut mobiilikäyttö yhdistyy ostamiseen ja tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin. Pikaviestivälitteinen ostaminen yleistyy ja kehittyy jatkossa yhä älykkäämmäksi”, sanoo Kotipizzan digitaalisten ja tietoratkaisujen asiantuntija Johanna Kuosmanen.

”Pivo mahdollistaa nopean maksamisen ja parhaan ostokokemuksen asiakkaille. Ensimmäistä kertaa suomalaiset voivat nyt ostaa chatbotin avulla jotain. Kotipizzasta saimme tähän teknologisesti valmiin kumppanin, jolla on hyvä tuote ja halu olla digitaalinen edelläkävijä”, sanoo Pivon liiketoiminnasta ja uusista maksamisen palveluista vastaava hankejohtaja Hanna Äijälä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut