Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin OnePlus-puhelimet päivittyvät jatkossa – lupaus Android O:n aikataulusta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 5 Midnight Black edestä ja takaa.

OnePlus 5 Midnight Black edestä ja takaa.

OnePlus 5:n varsinainen myynti viime viikolla järjestettyjen myyntitapahtumien jälkeen sekä ennakkotilausten toimitukset Suomessa Elisalta käynnistyvät tänään.

OnePlus on myös kertonut Redditissä järjestämässään kysymys-vastaus-tilaisuudessa puhelintensa tulevista ohjelmistopäivityksistä.

Uudelle OnePlus 5:lle OnePlus kertoo tuovansa tulevassa päivityksessä vielä tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana elektronisen kuvanvakautuksen 4K-tarkkuuden videolle, josta vakautus vielä tällä hetkellä puuttuu. Lisäksi OnePlus kertoi myös korjaavansa jatkossa OnePlus 5:stä joitakin käyttäjiä piinaavat Wi-Fi-yhteysongelmat.

Hieman tarkemmin OnePlus suostui kertomaan tulevan Android O -käyttöjärjestelmäversion saapuvan päivityksenä sen edellisille OnePlus 3 ja OnePlus 3T -puhelimille tämän vuoden aikana. Google ei ole vielä julkaissut Android O:ta, mutta julkaisu tapahtunee todennäköisesti viimeistään syyskuussa. Myös viime vuonna OnePlus 3 ja 3T saivat Android Nougat -päivityksen niukasti viime vuoden puolella alkaen.

OnePlus 5:n Android O:ta OnePlus ei nyt kommentoinut, mutta epäilemättä uusi käyttöjärjestelmä saapuu sille vähintään samanaikaisesti ellei aiemmin.

OnePlus 5 on myös saanut jo ensimmäiset pienet päivitykset. Tuorein versio on eilen julkaistu OxygenOS 4.5.2, joka korjasi sovellusasennus- ja käyttöjärjestelmän päivitysongelmia sekä optimoi kameran, Bluetoothin, verkkoyhteyden ja järjestelmän toimintaa sekä yhteensopivuutta asennettavien sovellusten kanssa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut