Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huippupuhelin OnePlus 5 nyt tilattavissa

OnePlus 5 tarjoaa erinomaiset tekniset ominaisuudet todellisessa huippupuhelimessa. Puhelin on nyt tilattavissa myös kansainvälisestä GearBest.com-verkkokaupasta.

Arvostelussamme totesimme OnePlus 5:n parhaaksi puhelimeksi, mitä 500-600 eurolla tällä hetkellä saa.

OnePlus 5 sisältää näyttävän 5,5 tuuman AMOLED-näytön 1920×1080 pikselillä, erittäin nopean sormenjälkitunnistimen, todella tehokkaan Qualcommin kahdeksanytimisen Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin, varmasti riittävät 8 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä suuren 128 gigatavun tallennusmuistin.

Kamerat ovat uuden OnePlus 5:n ominaisuuksien kohokohta: takaa löytyy kaksoiskamera, joka koostuu 16 ja 20 megapikselin kameroista. Ne tarjoavat yhdessä toimien 2x häviöttömän zoomin. Myös etukameran tarkkuus on 16 megapikseliä.

SIM-korttipaikkoja OnePlus 5:ssä on kaksi kappaletta. OnePlus 5 säilyttää myös OnePlus-puhelinten parhaan ominaisuuden, todella nopean Dash Charge -pikalatauksen. Päivän käyttöaikaa saa vain puolen tunnin latauksella.

OnePlus 5 GearBest.comissa nyt vain 533,99 euroa

OnePlus 5.

OnePlus 5.

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut