Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Spotifyn offline-soitto tulee älykelloihin – Samsung Gear S2 ja S3 ehtivät ensimmäisinä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Gear S3

Samsungin Gear S3 vaikuttaisi olevan ensimmäinen älykello, joka tarjoaa mahdollisuuden soittaa Spotifyn musiikkia offline-tilassa, kertoo PhoneArena. Ominaisuutta ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta tiettävästi useat käyttäjät ovat jo onnistuneet Spotifyn offline-tilaa käyttämään S3:llaan.

Offline-toisto tarkoittaa, että Gear S3:n omistavat Spotify-käyttäjät voivat ladata soittolistoja, albumeita ja yksittäisiä kappaleita suoraan Gear S3:een ja kuunnella niitä ilman verkkoyhteyttä tai kelloon yhdistettyä älypuhelinta.

Kuten PhoneArena kuvailee, Tizen-käyttöjärjestelmällä toimiva Gear S3 on Spotifyn offline-soiton kanssa harvinainen älykello, sillä muille alustoille tai laitteille mahdollisuutta ei vielä ole. Android Wear 2.0 -kellot mahdollistavat offline-soiton Googlen omasta Music-palvelusta, mutta Android Wearin Spotify-sovellus ei mahdollisuutta tarjoa.

Gear S3 ei kuitenkaan oletettavasti pitkään pääse yksinoikeudestaan nauttimaan, sillä Spotifyn väki työstää offline-soittomahdollisuutta myös Applen watchOS:lle ja Apple Watch -kelloille. PhoneArena arveleekin, että tässä saattaa olla syy sille, miksei Gear S3:n offline-soitosta ole vielä virallisesti kerrottu. Spotify saattaa haluta virallisesti julkaista offline-soiton samaan aikaan sekä Gear S3:lle että Apple Watchille.

Tilanne on hyvin epäselvä, sillä PhoneArenan mukaan Samsung ehti jo Ruotsissa julkaista tiedotteen Gear S3:n uudesta Spotify-mahdollisuudesta, mutta tiedote vedettiin nopeasti takaisin. Tällä hetkellä onkin hieman epäselvää, pääsevätkö kaikki Gear S3:n ja Spotifyn käyttäjät offline-soittoa käyttämään, mutta joka tapauksessa ominaisuuden saapuminen näyttää ainakin olevan hyvin lähellä.

Päivitetty 23.6. klo 13.09: Suomen Samsung-edustuksen mukaan Spotifyn offline-soitto on todella saatavilla Gear S3:lle sekä vanhemmalle Gear S2:lle. Ominaisuus on tosin vielä beeta-asteella, eli avoimessa testivaiheessa. Gear S2:n ja S3:n Spotify-sovellus on ladattavissa Samsung Galaxy Apps -kaupasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. LaDeX

    Itsellä lakkasi jonkin aikaa sitten toimimasta Gear S2:n Spotifyssä koko Spotifyn ohjaus. Herjaa vain että bluetooth-yhteyttä ei ole.

  2. Hendriks

    Spotify, ruotsalainen menestys!. 👍

Tuoreimmat jutut