Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Spotify ja Facebookin Messenger mahdollistavat nyt soittolistojen tekemisen kavereiden kanssa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Spotify on uudistanut sen Facebook Messengerin laajennusosaa niin, että Messengerin käyttäjät voivat nyt yhdessä luoda ja muokata Spotifyn soittolistoja.

Messenger Spotify

Facebook esitteli keskustelulaajennukset Messengerille huhtikuussa yhdessä uusien bottimahdollisuuksien kanssa, ja Spotify oli yksi ensimmäisistä julkaistuista laajennuksista. Jo aiemmin Messenger-käyttäjillä oli mahdollisuus etsiä, jakaa ja kuunnella musiikkia Spotifysta pysyen koko ajan Messengerin sisällä. Nyt uutuutena on mahdollisuus kasata soittolista yhdessä Messengeriä käyttävien kavereiden kanssa.

Soittolistan luominen käy helposti. Avataan vain Spotify-laajennus Messengeristä halutussa keskustelussa (sininen plus-merkki avaa laajennusvalikon), valitaan ”Create Group Playlist”, nimetään lista ja aletaan lisätä kappaleita. Myös muut keskustelun jäsenet voivat lisätä kappaleita listalle, vaikka eivät Spotifyta muuten käyttäisikään. Lisäksi jo aiemmin Messengerissä luotuja soittolistoja voi jakaa myös muihin keskusteluihin. Luotua soittolistaa pääsee helposti kuuntelemaan Spotifyssa, ja yhdessä luotu soittolista on omiaan esimerkiksi kesän festareita odotellessa ja tunnelmaan virittäytyessä.

Pikaisen kokeilun perusteella soittolistan luominen ja kappaleiden lisääminen käyvät helposti, mutta haku ei tunnu ainakaan vielä olevan ajan tasalla. Tähän toivottavasti tulee pian muutos, sillä nykyisellään vaikuttaisi käytössä olevan vain pieni murto-osa Spotifyn sisällöstä. Soittolistoja voi tietysti muokata myös suoraan Spotify-sovelluksessa, jossa haku toimii varmemmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut