Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pókemon Go muuttuu suuresti – Gymit sulkeutuvat väliaikaisesti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

pokemon-go-togepi-pichu

Pókemon Go’n suurin suosio on jo varmasti takana päin, mutta pelaajia sille riittää edelleen. Pian Pókemon Go saa suuren päivityksen, jonka myötä peli muuttuu radikaalisti ja saa luonnollisesti uusia juttuja. Asiasta uutisoi muun muassa AndroidCentral.

Pelin Gymit laitetaan päivityksen mukana uuteen uskoon ja peli saa uuden moninpelitilan. Pókemon Go’n Twitter-tili tiedottaa, että pelin gymit sulkeutuvat tänään väliaikaisesti. Ne palaavat peliin, kunhan päivitys saadaan tuotua tarjolle maailmanlaajuisesti – tarkkaa tietoa ajankohdasta ei siis vielä ole.

Pókemon Go’n gymeillä on tähän asti voinut taistella tietyn gymin kuninkuudesta, mutta jatkossa se toimii myös Pokestopina. Gymeille tulee siis Pokestopeilta tuttu pyöritettävä kiekko, jota voi pyörittää aina viiden minuutin välein saaden pelissä käytettäviä tuotteita. Gymeillä on myös enemmän Pókemoneja, joita voi syöttää marjoilla. Itse taistelutkin tulevat muuttumaan.

Uusi moninpeli ja Raidit ovat syy, minkä vuoksi gymit suljetaan. Raid Boss -hahmot tyhjentävät gymit ja Pókemonit lähetetään takaisin pelaajille. Niiden poistuttua kisa gymin kuninkuudesta alkaa uudelleen. Raid Bosseja vastaan pelaajat voivat taistella yhdessä riippumatta siitä, mihin joukkueeseen kuuluu. Raid Bosseja vastaan voi pelata parhaimmillaan 20 eri pelaajaa. Jokainen pelaaja voi taistella ilmaiseksi maksimissaan yhden kerran päivässä Raid Bosseja vastaan. Mikäli joukkue voittaa Raid Bossin, on pelaajilla mahdollisuus napata Raid Boss Pókemonista heikompi versio.

Pókemon Go on saataville Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta.

Raid-taistelut tulevat Pókemon Go -peliin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Overlord

    Kuuluukohan tähän myös sekin ettei peli lähde käyntiin?
    Sovellusta käynnistäessä herjaapi tällä tekstillä:
    ”Unable to authenticate. Please try again.”

Tuoreimmat jutut