Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG julkisti G6-huippupuhelimesta kaksi uutta versiota kotimarkkinoillaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG on julkistanut huhutut uudet versiot G6-huippupuhelimestaan. Toistaiseksi LG G6+ ja LG G6 32 gigatavun muistilla on julkistettu Etelä-Koreassa, eivätkä ne välttämättä ikinä tule myyntiin LG:n kotimarkkinoiden ulkopuolella.

LG:n helmikuun lopulla julkistama G6 saapui jo alun perin markkinoille erilaisina versioina eri markkina-alueilla. Esimerkiksi langaton lataus löytyi vain Yhdysvaltain versiosta ja tavallista parempaa äänenlaatua tarjoava DA-muunnin vain Korean ja muutamien muiden Aasian maiden versioista. Samoin 64 gigatavun tallennustila perus-G6:ssa on tarjolla vain Koreassa ja muutamissa muissa Aasian maissa.

Nyt uudet G6-versiot sekoittavat soppaa vielä lisää. Versioista mielenkiintoisempi LG G6+ sisältää 6 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia sekä langattoman latauksen. Nähtäväksi jää, saapuuko se myyntiin laajemmin ja myös Suomen markkinoille.

Kaikissa G6-puhelimissa on 18:9-kuvasuhteen 2880×1440 pikselin 5,7 tuuman näyttö, kaksoiskamera, jossa toinen kamera on tavallista laajakulmaisempi sekä Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri.

Uudet G6-versiot tuovat lisäksi uusia värivaihtoehtoja. G6+ tulee Optical Astro Black, Optical Terra Gold ja Optical Marine Blue -väreissä ja 32 gigatavun G6 Mystic White, Terra Gold ja Marine Blue -väreissä. G6+:n mukana toimitetaan lisäksi Bang&Olufsen-kuulokkeet.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Luulisi, että olisi kalliimpaa tehdä monta eri tuotantolinjaa kuin vain laittaa samat osat kaikkiin puhelimiin.

  • Azazel

   todellakin… olisi ees tehokkaampi SD835 tullut parhaimpaan versioon

 2. Hendriks

  ”Nähtäväksi jää, saapuuko se myyntiin laajemmin ja myös Suomen markkinoille.”

  Eivät tule!.

Tuoreimmat jutut