Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC U11 kuritustestissä – ei kestävimmästä päästä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC U11 Sapphire Blue -värissä.

HTC U11 Sapphire Blue -värissä.

Tuoreille älypuhelimille kuritustestejä tekevä YouTube-käyttäjä JerryRigEverything on ottanut testiin kesän aikana Suomeen myyntiintulevan HTC:n U11-huippuälypuhelimen. HTC U11 selviää pääosin testistä hyvin, mutta testin viimeisessä kohdassa eli taivutustestissä HTC U11 ei vakuuta.

HTC käyttää U11-puhelimessaan Corningin Gorilla Glass 5:tä, joka on varsin yleinen näyttölasi älypuhelimissa. Naarmutustestissä ei tullut yllätyksiä, vaan näyttö alkaa naarmuuntumaan terällä, joka vastaa Mohsin kovuusasteikolla kuutta. Esimerkiksi HTC U Ultran safiirilasinen versio naarmuuntuu vasta kovuusasteikon kahdeksaa vastaavalla terällä.

HTC U11 -puhelimen kehikko on tehty alumiinista ja sen naarmuttaminen ei vaikuta uutuuspuhelimen erikoisjuttua eli Edge Senseä, joka tunnistaa puhelimen puristamisen. Taivutustestiä HTC U11 ei läpäise, sillä voimakkaalla taivutuksella puhelimen saa hajotettua. Puhelin pääsee JerryRigEverythingin ”Shelf Of Shame” -listalle, jossa ovat kaikki puhelimet, jotka eivät läpäissee taivutustestiä. Normaalissa käytössä HTC U11 tuskin kuitenkaan tulee taipumaan.

Alta voit katsoa videon kokonaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Niko

  Mut kestää kumminkin puristukset ? 😂😂😁

 2. Hendriks

  Täysin turhia testejä!. 👎

 3. Neppis

  Nyt menee hiuksen halkomiseksi mutta olisikohan se kuitenkin Mohsin kovuusasteikko, ei Mosh? Jos moshaamisella kännykkää testataan nii eipä ihme että menee rikki :-)

  • Erno Konttinen

   Joo, oikeassa olet. On käynyt painovirhepaholainen tekstissä. Kiitokset korjaiksesta.

Tuoreimmat jutut