Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suuri kesäale! Xiaomi-puhelimia ja muita laitteita todella edullisesti

Kansainvälinen verkkokauppa GearBest.com on avannut suuren kesäalensa, jossa tarjolla on muun muassa Xiaomi-puhelimia sekä lukuisia muita laitteita suurin alennuksin.

Kaikki GearBestin kesäalennukset ja salamamyynnit löytyvät tästä!

Alla esittelemme muutamia mukana olevia tarjouksia.

Xiaomi Mi Max 2 -älypuhelin

Mi Max 2 on Xiaomin erittäin kookkaalla 6,44 tuuman näytöllä varustettu jättiälypuhelin. Puhelimessa on myös 12 megapikselin kamera takana, 5 megapikselin kamera edessä, Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, kaksi SIM-korttipaikkaa, 4 gigatavua RAM-käyttö- ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Takaa löytyy myös sormenjälkitunnistin.

Xiaomi Mi Max 2 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 283,90 euroa salamamyynnissä

Xiaomi Mi Note 2 -älypuhelin

Myöskään Mi Note 2 ei ole pieni. Sen OLED-näytön koko on 5,7 tuumaa. Xiaomi Mi Note 2 on muotoiltu mukavan kaarevaksi: niin takana kuin edessä on käytetty kaarevaa 3D-lasia.

Takaa Mi Note 2:sta löytyy jopa 23 megapikselin kamera. Edessä megapikseleitä on kahdeksan. Lisäksi Xiaomi Mi Note 2:n ominaisuuksia ovat Qualcommin tehokas Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia yhdistettynä 64 gigatavun tallennusmuistiin, kaksi SIM-korttipaikkaa sekä suuri 4 070 milliampeeritunnin akku nopealla pikalatauksella.

Xiaomi Mi Note 2 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 329,29 euroa kuponkikoodilla KNote24G

Xiaomi Mi Robot -robottipölynimuri

Valkoinen Xiaomin robottipölynimuri sisältää 12 erilaista anturia, joiden ansiosta se imuroi kohteen tehokkaasti joka. Mi Home -sovelluksen kautta robotin voi käynnistää ja ohjata sen toimintaa, valiten esimerkiksi siivousajat.

Xiaomi Mi Robot  nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 275,89 euroa kuponkikoodilla XIAOMIVAC

Xiaomi Mi 5s Plus -älypuhelin

Mi 5s Plus on suurempi versio Xiaomin huippupuhelimesta 5,7 tuuman näytöllä. Järjestelmäpiirinä on tehokas Qualcommin Snapdragon 821 ja takana kameroita kaksi kappaletta – molempien tarkkuus on 13 megapikseliä. Etukameran tarkkuus on 4 megapikseliä. Sormenjälkitunnistin löytyy takaa.

Muita ominaisuuksia ovat kaksi SIM-korttipaikkaa. RAM-muistia on 4 gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua.

Xiaomi Mi 5s Plus nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 262,54 euroa kuponkikoodilla KMi5SP

Xiaomi Redmi 4 -älypuhelin

Redmi 4 on edullisempi älypuhelin 5,0 tuuman näytöllä 1920×1080 pikselillä, Qualcomm Snapdragon 625 -järjestelmäpiirillä, 3 gigatavulla RAM- ja 32 gigatavulla tallennusmuistia sekä 13 ja 5 megapikselin kameroilla.

Xiaomi Redmi 4 nyt alennushintaan GearBest.comista, hinta vain 133,50 euroa kuponkikoodilla Redmi44GK

 

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Tuoreimmat jutut