Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy-laitteiden nettiselain sai uudistuksia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung on esitellyt omasta internet-selaimestaan uuden version, joka tuo mukanaan liudan uudistuksia. Suurimpia uudistuksia ovat Quick Menu Button, QR-koodien lukija sekä CloseBy. Samsung DeX -käyttäjät saavat myös paremman käyttökokemuksen työpöytätilassa. Samsung kertoo uudistuksista tiedotteessaan.

CloseBy-ominaisuus kertoo käyttäjälle tietoja ympärillä olevasta maailmasta. Tiedoteessaan yhtiö käyttää esimerkkinä julkista liikennetta. Kun käyttäjä lähestyy esimerkiksi bussipysäkkiä, voi CloseBy tarjota URL-osoitteen, josta löytää julkisen liikenteen aikatauluja ja reittejä.

Samsung Closeby

Samsung CloseBy.

QR-koodeja löytyy nykyään monista eri paikoista ja älylaitteille on tarjolla monia QR-koodien lukijoita. Samsung on tuonut nyt QR-koodien lukija internet-selaimeensa, joten erillistä sovellusta ei enää siihen tarvita.

Quick Menu -ominaisuus tuo internet-selaimeen pienen valikon, joka piiloutuu pieneen, näytöllä liikuteltavaan ympyrään. Quick Menun kautta käyttäjä voi avata uusia välilehtiä, jakaa verkkosivun tuttaville tai sosiaalisen median palveluihin ja säätää tekstin koon sopivaksi.

Samsung Quick Menu

Samsung Quick Menu.

Video Assistantin avulla käyttäjä voi peilata videon esimerkiksi TV:hen nopeasti. Sen avulla voi myös katsella videota pienessä pop-up -ikkunassa, jos haluaa katsoa videota samalla, kun jatkaa verkkoselailuaan.

Samsung Video assistant

Samsung Video Assistant.

Uusi Samsung Internet -sovellus toimii kaikilla Galaxy-laitteilla, jotka toimivat Android 5.0 Lollipopilla tai sitä uudemmalla käyttöjärjestelmäversiolla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kuka?

    Nämähän tulivat jo lähes kuukausi sitten, 16.5! Mitenkäs uutinen vasta nyt?

    • Janne Laakso

      Viime perjantaille päivätyn tiedotteen mukaan tuo olisi nyt lähtenyt maailmanlaajuiseen levitykseen.

Tuoreimmat jutut