Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Skype nyt ladattavissa Androidille

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Skype uudistuu.

Skype uudistuu.

Microsoft on nyt julkaissut kesäkuun alussa julkistamansa uuden Skype-sovelluksen Androidille. Applen iOS-laitteille sovellus on tulossa vielä myös kuukauden sisällä.

Uusi 8.0-versio Skypestä on ladattavissa Androidille Google Playsta.

Kyseessä on Skypen suurin uudistus pitkään aikaan.

Skype uudistuu monin tavoin, ja yksi uudistuksista on Snapchatistä ja monista muista vastaavista tuttu tarinaformaatti, eli mahdollisuus jakaa kuvia ja videoita lähipiirin kanssa.

Skypen versio uudesta formaatista poikkeaa useimmista muista. Skype kutsuu tarinoita kohokohdiksi, ja kohokohdat eivät ole näkyvissä vain yhtä päivää, vaan viikon ajan. Kohokohtia ei jaeta käyttäjän koko Skype-verkoston kanssa, vaan ainoastaan kohokohtien seuraajien kanssa. Lisäksi kohokohtia voi halutessaan jakaa vain tietyille käyttäjille tai ryhmille. Seuraajat voivat myös reagoida kohokohtiin emojeilla.

Kohokohtien lisäksi Skypen uudistus tuo botteja ja esimerkiksi Facebookin Messengeristä tuttuja lisäosia keskusteluihin. Lisäksi videopuhelut saavat uudistuksia, kuten mahdollisuuden pelata pelejä tai katsoa yhdessä kaverin kanssa videoita puhelun aikana. YouTube on yksi ensimmäisiä alustoja, joka tarjoaa mahdollisuuden katsoa videoita kaverin kanssa videopuhellessa, mutta muitakin alustoja on tulossa mukaan.

Samoin uudessa Skypessä lisäväriä saavat myös ryhmäkeskustelut ja tarjolla on mahdollisuus reagoida yksittäisiin viesteihin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Eipä ole päivitettävissä!. Korealainen kaverini sai jo päivityksen, sanoi olevan askel huonompaan!. Ei joka ohjelman tarvitse olla kuin snapchat!. 👎

  • Ape

   Itse ihmettelin myös miksei päivitystä löydy mutta sitten huomasin että Skype sovelluksesta on Preview versio ladattavissa erillisenä. Siinä on nää kaikki uudet ominaisuudet

 2. Pj66

  APK mirrorista voi ladata. Ja on suomenkielinen

 3. Mikä maksaa

  Eipä vieläkään saa play kaupasta …

Tuoreimmat jutut