Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tällaista jälkeä Essential-puhelimen 360-lisäkameralla syntyy

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

360-lisäkamera kiinnittyy magneetein Essential-puhelimeen.

360-lisäkamera kiinnittyy magneetein Essential-puhelimeen.

Androidin perustajan Andy Rubinin uuden Essential Products -yrityksen viikko sitten julkistaman Essential Phone -puhelimen erikoisuus on mahdollisuus laajentaa puhelimen toimintoja magneettikiinnitteisillä lisävarusteilla.

Ensimmäinen tällainen lisäosa on Essentialin oma 360 asteen kamera, joka sisältää kaksi 12 megapikselin kameraa 210 asteen näkymän tuovalla kalansilmälinssillä ja f/2,0-aukolla. Kameralla voi kuvata 4K-tarkkuuden videota 30 kuvan sekuntinopeudella. Essential kutsuu 35 grammaa painavaa lisävarustettaan maailman pienimmäksi 360-kameraksi.

Nyt Essentialin 360-kameralla kuvattuja videoita on alkanut ilmestyä YouTubeen Essentialin kanavalle. 360-kamera maksaa erikseen 199 doillaria. Yhteishintaan sen voi tilata puhelimen kanssa rajoitetun ajan Yhdysvalloissa 749 dollarilla.

Essentialin pienikokoisen 360-kameralisävarusteen laatua on arvioitu kohtalaiseksi, mutta ei aivan erillisten 360-kameroiden veroiseksi. Alta löytyvien videoiden avulla asiaa voi arvioida itse.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. arskalla

    kylläpäs oli huono kuva ihan slhaissea

Tuoreimmat jutut