Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchat-käyttäjät huomio! Applen iOS 11 -päivityksen Näyttötallennus mahdollistaa snappien tallentamisen ilman ilmoitusta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Snapchat.

Snapchat.

Applen syksyllä laajasti jakeluun valmiina päivityksenä tulevan iOS 11:n, joka on jo käytettävissä beetatestiversiona, uusi Näyttötallennus-toiminto aiheuttaa ongelmia Snapchatille ja sen käyttäjille.

Näyttötallennus mahdollistaa iOS-laitteen näytön sisällön tallentamisen videolle. Videon tallentamisen aloittaminen onnistuu helposti ohjauskeskuksen kautta. Videot näytön tapahtumista tallentuvat H264 AVC -muodossa ja näytön tarkkuudella.

Ainakin toistaiseksi Snapchat-käyttäjät eivät saa mitään ilmoitusta, jos vastaanottaja on tallentanut snapin videolle iOS 11:n Näyttötallennus-ominaisuudella, kertoo Mic-sivusto. Tavallisista näytön kuvankaappauksista Snapchat ilmoittaa.

iOS 11 helpottaa näin snappien tallentamista ilman tiedoksiantoa lähettäjälle. Toki tähänkin asti snapista kuin snapista on voinut ottaa kuvan toisen laitteen kameralla, joten eivät ne tähänkään asti ole olleet tietenkään täysin yksityisiä. Lisäksi Snapchat saattaa pystyä päivittämään sovellustaan ilmoittamaan jatkossa näyttökuvien ohella myös näytön tallentamisesta videolle. Toistaiseksi se ei kuitenkaan näin tee.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut