Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

FLIRin uudet lämpökamerat tulossa pian Androidille ja iPhonelle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

FLIR One

Muun muassa lämpökameroita kehittävä Flir on kertonut lisätietoja uusimmista One-sarjan kameroistaan. Flir One ja One Pro ovat nyt ennakkotilattavissa valmistajan verkkokaupassa. Lisäksi kameroiden kanssa käytettävä älypuhelinsovellus on oppinut uusia temppuja.

Ensimmäinen Flir One kamera esiteltiin muutama vuosi sitten ja nyt se on edennyt jo kolmanteen sukupolveen. Viimeisimmät mallit esiteltiin ensimmäisen kerran tammikuun alussa, ja nyt niiden myynnin aloitus alkaa olla lähellä. Flirin lämpökameroita pääsee hyödyntämään Flirin oman älypuhelinsovelluksen kautta. Sovellus osaa yhdistää normaalin kuvan sekä lämpökamerakuvan, jotta kuva olisi ymmärrettävämpi.

One ja One Pro kiinnittyvät puhelimeen joko USB-C- tai Lightning-liitännällä. Micro-USB-versio on tarkoitus tuoda myöhemmin tarjolle. Liitännöissä on neljä millimetriä säätövaraa, eli puhelimen suojakuorenkaan ei pitäisi käyttöä estää.

Eroja Onen ja One Pron välillä on esimerkiksi lämpökennojen resoluutioissa ja kameroiden lukemissa lämpötiloissa. Edullisempi One tarjoaa resoluution 80×60, Pro puolestaan 160×120. One kykenee lukemaan enintään 120 celsiusasteen lämpötiloja, Pro jopa 400 celsiusasteen lämpöjä. Lisäksi Pro sisältää enemmän tekniikkaa kuvan prosessointia varten.

Flir One maksaa valmistajan verkkokaupassa 199,99 dollaria (noin 180 euroa) ja One Pro 399,99 dollaria (noin 360 euroa). Ennakkotilauksia otetaan nyt vastaan, tosin ainakin vielä tässä vaiheessa vain Yhdysvalloissa asuvilta asiakkailta. Toimitusten on määrä alkaa kesän aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut