Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä uuden huippu-iPhonen pitäisi näyttää – myös mitoista jo tieto

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applelta odotetaan syksyn tullen kolmea uutta iPhonea. Nykyiset iPhone 7 ja iPhone 7 Plus saavat seuraajakseen iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan uudistuneella tekniikalla, mutta ylivoimaisesti kiinnostavin tulevista uutuuksista on uusi OLED-näyttöinen huippu-iPhone. Se saattaa saada nimekseen iPhone Edition, iPhone 8 tai iPhone X tai jotakin muiuta.

Myös tästä uudesta huippu-iPhonesta on pikku hiljaa lukuisten vuotojen ja huhujen perusteella muodostunut varsin kattava kokonaiskäsitys. Nyt iDrop News -sivusto on kuullut lähteeltään tulevan iPhonen tarkoista mitoista ja luonut tällä perusteella alta löytyvät kuvat.

Uutuuden mittojen pitäisi olla 143,59 x 70,94 x 7,57 millimetriä, eli se olisi joka suuntaan hieman nykyisen iPhone 7:n 138,3 x 67,1 x 7,1 millimetriä mittoja kookkaampi.

Uusi iPhone saisi 5,8 tuuman OLED-näytön, jonka odotetaan kattavan käytännössä koko laitteen etupuolen jättäen kapean reunuksen jokaiselle reunalle. iDrop Newsin kuvissa näytön yläreunasta on ”leikattu” osa etukameroille sekä 3D-antureille. Osa huhuista on väittänyt näiden olevan integroitu myös osaksi näyttöä niin, että ne toimisivat sen läpi. Sormenjälkitunnistimen odotetaan myös olevan osa näyttöä, mikäli Apple onnistuu suunnitelmiensa toteuttamisessa.

Takana uudessa iPhonessa kaksoiskamera on järjestelty pystysuuntaan. Lisäksi uusi iPhone on huhujen mukaan saamassa myös langattoman latauksen tuen.

iPhone 7 vs. uusi iPhone vs. iPhone 7 Plus:

Samsung Galaxy S8 vs. uusi iPhone vs. Galaxy S8+:

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Kiva ruveta seuraamaan kuorivalmistajien arvauksia tulevasta iphonesta
  Ja varsinkin kun slashleaksillä on ruvennut tulemaan kuvia dummy mallista jossa on touch ID lukja takama

  http://www.slashleaks.com/l/iphone-8-dummy-with-rear-mounted-touch-id-sensor-leaks-in-yet-more-live-pictures

  http://iphone-mania.jp/news-169318/

  • Vili

   Feikki!

   • SANDY

    Tuo jutussa esiintynyt malli on ihan yhtä feikki kuin tuo minun jakamani siihen asti kun luuri saadaan ulos sitten joskus ens syksynä/ensvuonna

 2. Henrik1

  Uusi iPhone.
  Mitat korkeus-leveys suhteessa mitoiltaan ovat mielestäni hiukan paremmat vs. Samsung Galaxy S8. 🤔

  • Matti#2

   Totta. Sampan kapeudesta on oikeastaan vain haittaa.

   • Hendriks

    Mitä haittaa ?.

    • Matti#2

     No esim. videot pitää skaalata. Ylipäätään kaikki sisältö on suunniteltu eri kuvasuhteelle.

 3. jake123

  Hyvältähän tuo näyttää, jos tollaisena tulee… siis jos – paitsi sormenjälkitunnistus ihan ’takapuolella’ ;)

  • Hendriks

   Etupuolella?.

 4. Ape

  Kyllä on iankaikkinen ihmetys siitä miten Samsung on niin huono Suomessa! Se on selvää että samsung ei ole niin pidetty Suomessa ja samsungille ei varmaan ole paljoa väliä mitä pikkuruinen suomi ajattelee. Samsung ajaa kovaa muualla maailmassa ja on suosittu. Ei paljoa kiinnosta suomi ketään

  • Ape

   Tää on kyllä nyt Apple juttu mutta tuntuu että Samsung tungetaan aina Apple juttuihin ja toisin päin. Joka ikinen kerta

  • Vili

   Mitä oikeen selität? Samsung oli markkinaykkönen vuosia Suomessa kunnes Huawei meni viimevuoden lopulla ohi.

   Mitä tulee samsungiin muualla maailmassa niin Samsungin myyntihän on alaspäin maailmanlaajuisesti johtuen siitä että android maailma on niin kilpailultu ja on vaikea perustella miksi ostaa 800e luuri kun kilpailevasta saa melkein puolet halvemmalla melkein samanlaisen.

   • Kuka?

    Ja mitä sä selität? ”Mitä tulee samsungiin muualla maailmassa niin Samsungin myyntihän on alaspäin maailmanlaajuisesti”. Ei muuten ole, 1Q16 ja 1Q17 yhtä paljon myytyjä laitteita. Ja Q2:lla tulee käytännössä varmasti viime vuotista parempi tulos, S8 on kiinnostanut kansaa sen verran.

   • Ape

    Ei kyllä jaksa inistä täällä keskustelu osiossa 😴. Parempi olis kaikille kun tää koko kommentointi mahdollisuus otettaisiin pois niin ei kukaan joutuis paskamyrskyn kohteeksi kun sanoo vähän väärin tai puhuu vaan totta. Tuntuu että ihan sama mitä tännekkin laittaa niin on heti joku sanomassa että ei ole totta ja ei ja ei… Vaikka sanois moi niin kyllä joku siitä pahottaa ihan varmasti mielensä 😂

    • Vili

     Tuut heittämään jotain iha diipadaapaa täysin offtopiccina Apple uutiseen Samsungista ja sitten ihmettelet miksi sulle vastataan? :D

     PS ei tätä kommentointia mihinkään tarvi poistaa, sehän on tän sivuston suola, mutta ei näitä kukaan pakota lukemaan, ei kukaan pakota skrollaamaan kommenttikenttään,

     Ja ei se oo sama mitä tänne heittää, mutta toi täysin offtopic mutuiluhan ei pitäny yhtään paikkaansa,

     Kyllä samsung on Suomessa erittäin pidetty ja myy tosi hyvin, mutta kiinaihmeet viä koko ajan myyntiä. Ihan kuten tekevät maailmallakin.

Tuoreimmat jutut