Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3 ja 3T päivittyvät vielä Android O:lla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 3T.

OnePlus 3T.

OnePlussan perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut sen aikovan julkaista tulevan Android O -version päivityksenä OnePlus 3 ja OnePlus 3T -puhelimille.

Sekä OnePlus 3 että OnePlus 3T tulivat markkinoille viime vuoden aikana Androidin Marshmallow-versiolla ja päivittyivät sittemmin nykyiseen Nougatiin. Päivityksen jakelu alkoi täpärästi viime vuoden puolella ensimmäisille laitteille, jotta OnePlus sai pidettyä asiassa antamansa lupauksen.

OnePlus on aiemmin kertonut aikovansa päivittää OnePlus 3:a ja OnePlus 3T:tä yhdessä, sillä kyseessähän sama puhelin vain vähäisin muutoksin.

Sen sijaan edelliset vuoden 2015 OnePlus 2:n ja OnePlus X:n valmistaja näyttää jo hylänneen, sillä ne eivät ole saaneet päivitystä edes enää Nougatiin.

OnePlussan odotetaan jo kesäkuun aikana julkistavan myös täysin uuden OnePlus 5 -puhelinmallinsa. Myös se tullee myyntiin aluksi vielä varustettuna Nougat-versiolla Androidista, ja päivittynee epäilemättä aikanaan Android O:hon.

Android O on parhaillaan beetatestivaiheessa valituilla Nexus- ja Pixel-laitteilla. Valmiina päivityksenä se ollaan julkaisemassa syksyn lähestyessä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Vielä?. Eikö nuo ole aika uusia laitteita?. 🤔

  • calileon

   https://www.androidcentral.com/android-o

   ”There’s a good chance that if you have a phone that debuted in 2017, your phone will eventually be updated to Android O when it’s released. It may not be until 2018, but it will happen. If your phone is from 2016, the chance of it being updated to Android O is less, but some manufacturers — Samsung, Motorola — will be updated.”

   Niin se vaan menee että valmistajat hylkäävät herkästi kalliitkin laitteet ja ”pakottavat” siten ostamaan uuden. HTC:hän on monesti noussut otsikoihin kun satojen eurojen puhelimiin ei ole saanut edes vuoden ajan puhelimen myyntiintulosta päivityksiä.

Tuoreimmat jutut