Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta uusia lisävarusteita: 360-kamera, älyrannekkeita ja Bluetooth-kuulokkeet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei esitteli eilen uudet Nova 2 -älypuhelimet. Niiden ohella yhtiö julkisti uusia lisävarusteita älypuhelimille. Markkinoille tulee kaksi uutta älyranneketta, älypuhelimeen liitettävä 360 asteen kamera ja Bluetooth-kuulokkeet. Asiasta uutisoi GizmoChina.

Huawei Panoramic Camera

Huawein uusi 360 asteen kamera kiinnittyy puhelimeen USB Type-C -portin kautta. Kamera on yhteensopiva kaikkien USB Type-C -portillisten ja USB On-The-Go’ta tukevien älypuhelinten kanssa. Uudessa lisävarusteessa on kaksi 13 megapikselin kameraa. Huawei Panoramic Camera maksaa 899 Kiinan juania eli noin 117 euroa.

Huawei Sports Band

Sports Bandista tulee saataville kaksi eri versioita, joista toisessa on tuki GPS-yhteyksille. Vedenpitävillä rannekkeilla voi seurata omia urheilusuorituksia – toki GPS-versio tarjoaa enemmän dataa nopeuksista kuljettuihin matkoihin.

Sykemittarilla varustetun rannekkeen akku voi kestää parhaimmillaan jopa 21 päivää. Toki mikäli GPS-yhteyttä käyttää paljon, akku kuluu huomattavasti nopeammin. Sports Bandin perusversio maksaa 298 juania eli vajaat 39 euroa ja GPS-versio 388 juania eli reilut 50 euroa.

Honor Band A2

Toinen älyranneke, jonka Huawei on julkistanut, on Honor Band A2. Siinä on 0,96 tuuman OLED-näyttö, sykemittari ja 95 milliamperitunnin akku. Band A2 yhdistyy Android-puhelimeen Bluetooth-yhteyden kautta. Ranneke laskee kävellyt askeleet, tarkkailee käyttäjän unta ja muistuttaa liikkumaan, kun käyttäjä on istunut liian pitkään. Se voi myös näyttää joitakin älypuhelimeen tulevia ilmoituksia.

Vedenkestävän Band A2 tulee saataville mustana, valkoisena, vihreänä ja punaisena. Laitteen akun pitäisi kestää yhdeksän päivää kohtuullisella käytöllä ja 18 päivää valmiustilassa. Honor Band A2 maksaa 199 juania eli noin 26 euroa. Rannekkeen edeltäjää, Band A1:tä, myydään Suomessa 30-40 euron hintaan.

Huawei Bluetooth Headset

Huawein uudet Bluetooth-kuulokkeet tuottavat yhtiön mukaan korkealaatuista ääntä, mutta se ei ole kuulokkeiden erikoisuus. Kuulokkeet kykenevät myös mittaamaan käyttäjän sykkeen. Tämä on varmasti mukava ominaisuus, mikäli on tottunut kuuntelemaan musiikkia juoksulenkeillä.

Alkuun uudet tuotteet tulevat myyntiin Kiinassa, minkä jälkeen mahdollisesti myös muualla maailmassa. Tällä hetkellä muista markkina-alueista ei ole tietoa, joten tuotteet eivät välttämättä tule koskaan myyntiin Suomessa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut