Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Acerilta mielenkiintoinen multimediatabletti sekä uusia läppäreitä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Taiwanilainen Acer valmistautuu yhtiön kotikaupungissa toukokuun lopulla alkaville Taipei Computex -messuille esittelemällä muutamia mielenkiintoisia tuoteuutuuksia. Yksi uutuuksista on erikoinen multimediatabletti, ja onpa mukana pari uutta läppäriäkin.

acer-iconia-tab-10

Acer Iconia Tab 10.

Mallinumeroa A3-A50 kantava Acer Iconia Tab 10 on 10-tuumainen Android Nougat -tabletti, joka sisältää Quantum Dot -näytön, neljä kaiutinta sekä erillisen subwooferin. Quantum Dot -näyttö tarjoaa paremman kirkkauden ja väritoiston kuin perinteiset LCD-näytöt, ja kaiuttimet ovat DTS-HD-yhteensopivia, joten odotettavissa lienee hyviä multimediaominaisuuksia. Muita mainittuja ominaisuuksia uudelle Iconia Tab 10:lle ovat kahdeksan tunnin akkukesto sekä MediaTekin järjestelmäpiiri.

Acer Iconia One 10.

Toinen Acerin esittelemä uusi tabletti on Iconia One 10 (B3-A40FHD). Se on enemmänkin hyötykäyttöön suunnattu, joten mukana ei ole Quantum Dot -näyttöä tai neljää kaiutinta, mutta laite sisältää kaksi micro-USB-liitäntää. Näin laitteeseen voi esimerkiksi liittää USB-näppäimistön tai -hiiren samalla, kun toista liitäntää käytetään lataamiseen.

acer-nitro-5

Acer Nitro 5.

Nitro 5 on PC-pelaajille suunnattu kannettava tietokone, mutta se ei ole niin järkälemäinen kuin jotkin muut markkinoilla olevat peliläppärit. Muotoilu ja punaiset yksityiskohdat ovat tuttuja Acerin pelilaitteista, ja Full HD -näytön läpimitta on 15,6 tuumaa.

Nitro 5 on tarjolla joko Intelin i5- tai i7-suorittimella sekä Nvidia GeForce GTX 1050 Ti -näytönohjaimella tai vaihtoehtoisesti AMD:n A-sarjan suorittimella ja Radeon RX550 -näytönohjaimella varustettuna. Massamuistipuolelta löytyy enimmillään 512 gigatavun SSD sekä kahden teratavun kiintolevy. Nitro 5 tukee enintään 32 gigatavun RAM-muistia.

acer-spin-1

Acer Spin 1.

Spin 1 on pieni ja kevyt, 360-asteisella näytön saranalla varustettu uutuusläppäri. Full HD -näyttö on 11,6-tuumainen, ja noin 14 millimetriä paksu läppäri painaa vain 1,25 kilogrammaa. Teholla Spin 1 ei pääse häikäisemään, sillä varustukseen kuuluu Pentium- tai Celeron-suoritin, neljä gigatavua RAM-muistia ja enintään 128 gigatavua eMMC-massamuistia.

Acerin uutuuksien hinta- ja saatavuustietoja ei vielä kerrottu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut