Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Snapchatin tarinoihin uudistus – ota halutut kaverit mukaan bileiden tai kesäretken tarinaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Snapchat tarinat

Snapchat on saanut päivityksen, joka tuo sovellukseen uuden tavan luoda tarinoita. Käyttäjät voivat rajata tarinoita tietyille kavereille tai tietyille paikoille. Uusi tarinamuoto on oiva tapa tehdä kavereiden kesken Snapchat-tarinoita vaikkapa omista bileistä, valmistujaisjuhlista tai kesäretkistä.

Rajatun tarinan saa luotua Tarinat-sivulla valitsemalla uuden tarinan. Sen jälkeen tarinalle annetaan nimi ja määritellään, ketkä voivat lisätä siihen sisältöä ja ketkä pääsevät tarinaa katsomaan. Vaihtoehtoisesti tarinalle voi määrittää geoaitauksen, eli sovellus rajaa noin korttelin mittaisella säteellä alueen sen hetkisen sijainnin ympärille. Tämän jälkeen tuon alueen sisällä olevat kaverit, tai vaihtoehtoisesti kaverit ja kavereiden kaverit, voivat lisätä sisältöä tarinaan.

Kun tällainen tarina on luotu, tulee kuvia ja videoita ladattaessa tarjolle mahdollisuus lisätä sisältöä joko omaan tarinaan tai rajattuun tarinaan. Rajatut tarinat ovat näkyvissä niin kauan kuin niihin lisätään sisältöä, ja ne katoavat, kun niihin ei ole tullut mitään uutta 24 tuntiin. Yksittäinen käyttäjä voi lisätä sisältöä niin moneen tarinaan kuin haluaa, mutta voi itse luoda enintään kolme rajattua tarinaa kerrallaan.

Rajatussa tarinassa mukana olevat kaverit saavat kutsun lähteä mukaan tuottamaan tarinaan sisältöä. Facebook on tuonut Snapchatistä tuttuja ominaisuuksia useisiin sovelluksiinsa hyvällä menestyksellä, joten Snapillä on kovat paineet houkutella mukaan uusia käyttäjiä. Rajatut ryhmätarinat ovat yksi tapa houkutella mukaan uusia aktiivisia käyttäjiä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut