Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook uudistaa live-lähetyksiä – tee lähetys kaverin kanssa tai keskustele yksityisesti

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook live chat with friends

Facebook tuo lisää ominaisuuksia sen live-lähetyksiin. Suorissa videolähetyksissä voi tulevaisuudessa käydä erillisiä keskusteluja kavereiden kanssa tai tehdä videolähetyksiä yhdessä kaverin kanssa, vaikka kaveri olisi toisessa kaupungissa.

Live Chat with Friends on Facebookin antama nimi mahdollisuudelle rajata suorien lähetysten keskusteluja kavereiden kanssa käytäviin yksityisiin keskusteluihin. Suorien lähetysten kommentit ja reaktiot voivat olla melkoista sekasotkua, ja Facebookin mukaan suorat lähetykset keräävätkin 10-kertaisesti kommentteja tavallisiin videoihin verrattuna. Niinpä uuden ominaisuuden myötä suoran lähetyksen lähettäjä voi halutessaan valita kaverinsa erilliseen keskusteluun ja myös vaihtaa välillä julkisiin kommentteihin ja taas takaisin yksityiseen keskusteluun. Erillistä keskustelua voi lähetyksen loppumisen jälkeen vielä jatkaa Messengerissä.

Toinen uudistus kantaa nimeä Live With. Siinä suoran lähetyksen lähettäjä voi kutsua kaverin mukaan lähetykseen, jolloin syntyy periaatteessa videopuhelu, jota muut voivat seurata tavallisen live-lähetyksen tavoin. Puhelinta pystyasennossa pidettäessä näkyy kaverin lähetys pienessä lisäikkunassa, kun taas vaaka-asennossa kuva jaetaan kahtia osallistujien kesken.

Uudistuksista Live With on nyt tarjolla kaikille käyttäjille iOS-sovelluksen kautta, ja Live Chat with Friends on nyt testissä muutamissa maissa. Jälkimmäisen tarjontaa on tarkoitus laajentaa uusiin maihin kesän aikana, ja ensin mainittu oletettavasti saapuu jossain vaiheessa myös Androidille.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut