Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google helpottaa perheiden elämää – sovelluksiin ”perheominaisuuksia”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google on esitellyt kolmeen omaan sovellukseensa uusia perheominaisuuksia, jotka helpottavat perheiden arkea. Googlen Kalenteri-, Kuvat- ja Keep-sovellukset ovat saaneet päivityksien mukana uudenlaisia jakomahdollisuuksia, jotta perheenjäsenet voivat nähdä esimerkiksi aikataulumuutokset suoraan sovelluksista. Google kertoo asiasta blogissaan.

Google Kalenteri

Googlen kalenteriin voi tehdä omalle perheelleen oman kalenterin. Sinne voi näin ollen lisätä perheen yhteiset aktiviteetit, kuten vaikkapa elokuvaillat, tai lapsen jalkapalloharjoitukset. Perhekalenterin avulla kaikki perheenjäsenet näkevät perheenjäsenten ja yhteiset menot suoraan sovelluksesta.

Google Keep

Google Keep on yhtiön muistiinpanosovellus, johon voi lisätä luonnollisesti muistiinpanoja tai esimerkiksi to-do -listoja. Perheominaisuuden avulla perheelle voi tehdä oman kansion, johon käyttäjät voivat lisätä omia muistiinpanojaan, kuten ostoslistoja, tai jotakin muuta muistettavaa.

Google Kuvat

Googlen Kuvat-sovellus saa oman perhealbumiosion, johon perheenjäsenet voivat lisätä kuvia tai videoitaan. Näin perhelomien muistot säilyvät kaikkien puhelimissa oli kuvan ottanut itse tai ei.

Googlen uudet perheominaisuudet ovat aluksi saatavilla valituilla markkinoilla. Suomessa Googlen sovellusten perheominaisuudet eivät vielä ole tulleet, mutta ne tulevat luultavasti tännekin lähiaikoina.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. abcdef

    Olisi hyvä, jos laajenisivat Suomeenkin. En kylläkään pidättäisi hengitystä odotellessa… Ei ole tainnut aluetuki laajentua kertaakaan vuosi sitten tapahtuneen esittelyn jälkeen.

Tuoreimmat jutut