Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagram saa uuden ominaisuuden: julkaisuja ei tarvitse poistaa, ne voi arkistoida

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Instagram sai arkistointimahdollisuuden.

Instagram sai arkistointimahdollisuuden.

Instagram päivittyy jälleen. Tällä kertaa suosittu palvelu saa uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa julkaisujen arkistoinnin pois näkyvistä ilman, että niitä tarvitse enää täysin poistaa.

Monet poistavat Instagram-julkaisujaan esimerkiksi, jos ne eivät saa tarpeeksi tykkäyksiä. Myös muita syitä on. Uudella arkistointitoiminnolla julkaisun voi kuitenkin piilottaa ja mahdollisesti myöhemmin tuoda uudelleen esille.

Arkistointitoiminto on nyt tullut tarjolle jo rajatulle osalle Instagramin käyttäjiä ja se tulee laajentumaan laajemmin saataville tulevien viikkojen aikana, Instagram vahvisti TechCrunchille.

Arkistointimahdollisuuteen pääsee käsiksi kolmen pisteen takaa löytyvästä lisävalikosta arkistoitavaksi haluttavan julkaisun yhteydestä. Arkistoituihin julkaisuihin pääsee itse käsiksi oman profiilin kautta yläkulmasta löytyvästä kellokuvakkeesta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Hyvä uudistus!. 👍

Tuoreimmat jutut