Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Neljä uutta Apple Watch -ranneketta – sopivat yhteen Niken uusien kenkien kanssa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Apple Watch Nike+:n uudet rannekkeet.

Apple esitteli Watch Nike+ -älykellonsa, joka on toteutettu yhdessä urheiluvaatteita ja -kenkiä valmistavan Niken kanssa. Nyt Apple Watch Nike+ -älykellolle on esitelty neljä uutta ranneketta, jotka on suunniteltu sopimaan yhdessä Niken Air VaporMax Flyknit -kenkien kanssa. Asiasta uutisoi AppleInsider. 

Uudet rannekkeet tulevat myyntiin kesäkuussa Applen sekä Niken verkkokauppojen kautta. Ne maksavat 49 dollaria, mutta Suomessa ne tulevat luultavasti maksamaan 59 euroa niin kuin muut Apple Watch Nike+:lle myytävät rannekkeet.

Pääosin Apple Watch Nike+ vastaa Applen Watch Series 2 -kelloja, mutta muutamia eroavaisuuksia löytyy. Ulkoisesti Nike+ eroaa muista Apple Watcheista Nike Sport -rannekkeillaan, jotka ovat tarjolla vain sen kanssa. Rannekkeet ovat fluoroelastomeerista valmistettuja, ja poikkeavat muista Watch-rannekkeista rei’ityksellään. Lisäksi Watch Nike+:t sisältävät erilaisia uniikkeja Nike-kellotauluja.

Apple Watch Nike+:n eri versiot.

Apple Watch Nike+:n eri versiot.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut