Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huaweilta myös perinteisempi läppäri – tässä on MateBook D

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei MateBook D

Huawei MateBook D.

Huawei esitteli MateBook X:n ja MateBook E:n lisäksi yhden perinteisemmän, 15-tuumaisen läppärin MateBook D:n. Laitteessa on MateBook X:n tapaan varsin pienet näytön reunukset, joten kyseessä on varsin kompakti laite omassa kokoluokassaan.

MateBook D:ssä on joko Intel Core i5-7200U tai Core i7-7500U -suoritin, jotka ovat Kaby Lake -arkkitehtuurin suorittimia ja RAM-muistia on parhaimmillaan 16 gigatavua. Kalleimmassa versiossa tallennustilaa on 256 gigatavua SSD-muistia ja teratavu HDD-muistia. NVIDIA GeForce -näytönohjaimessa on kaksi gigatavua omaa muistia, joten pelaamisen ja videoeditoinnin pitäisi onnistua MateBook D:llä

MateBook D:ssä on X:n tapaan Dolby Atmos -brändätyt kaiuttimet. Huawei ei ole kuitenkaan muiden MateBookien tapaan laittanut MateBook D:hen 2K-näyttöä, vaan D:ssä on Full HD -näyttö.

16,9 millimetrin paksuudellaan ja 1,9 kilogramman painollaan MateBook D on pienehkö laite kokoluokassaan. MateBook D:ssä on 43,3 wattitunnin akku, joka tarjoaa käyttöaikaa jopa kymmenen tuntia.

Kevytalumiininen laite tulee saataville kolmessa eri värissä, jotka ovat Space Gray, Champagne Gold ja Aurora Blue. Huawei MateBook D ei ole näillä näkymin tulossa myyntiin Suomessa. Tämänhetkisten tietojen mukaan uusista MateBookeista vain MateBook X saapuu Suomeen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut