Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uuden iPadin tuotanto jo vauhdissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyinen 9,7-tuumainen iPad Pro.

Nykyinen 9,7-tuumainen iPad Pro.

Applen uuden 10,5 tuuman näytöllä varustetun iPad Pron tuotanto on päässyt jo hyvään vauhtiin, kertoo DigiTimes perinteisesti alihankkijalähteisiinsä viitaten.

DigiTimesin mukaan uuden iPad Pron toimitusten odotetaan nousevan 600 000 laitteeseen heinäkuussa nykyiseltä 500 000 laitteen tasolta. Yhteensä uutta iPad Prota toimitetaan tänä vuonna 5-6 miljoonaa kappaletta. Laitteen massatuotanto pyörähti käyntiin jo maalis-huhtikuussa.

Apple esitteli maaliskuun lopulla uuden edullisemman 9,7 tuuman iPadin. Jatkossa Applen iPad-malliston odotetaan koostuvan siitä, uudesta 10,5 tuuman iPad Prosta sekä 12,9 tuuman iPad Prosta, jota ollaan myös päivittämässä tekniikaltaan. iPad minin myynnin Applen odotetaan lopettavan jatkossa eikä se enää tule saamaan uudistuksia.

12,9 tuuman päivitetyn iPad Pron massatuotannon aikataulu ei ole vielä täysin selvillä. Senkin tuotannon pitäisi kuitenkin nytkähtää liikkeelle kesäkuussa ja jatkua tasaisesti kolmannella neljänneksellä. Jo julkistettu edullisempi 9,7 tuuman iPad on suunnattu erityisesti muun muassa koulukäyttöön, mikä lienee syy sen kysynnän odotettuun vahvaan kasvuun toisella ja kolmannella neljänneksellä.

10,5 tuuman iPad Prosta ei ole nähty vielä vuotokuvia. Sen julkistuksen on kuitenkin povattu tapahtuvan reilun kahden viikon kuluttua 5. kesäkuuta Applen WWDC-kehittäjäkonferenssin avaavassa julkistustilaisuudessa. Laitteen koon pitäisi vastata suunnilleen 9,7 tuuman iPadia. Samankokoiseen laitteeseen mahtuisi suurempi näyttö, kun sen reunukset olisivat selvästi aiempaa pienemmät.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut