Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kuvat herättävät kysymyksen: tekeekö Samsung Galaxy S8:sta Windows-version?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kiinasta on paljastunut kuvia, joissa väitetysti nähdään Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmä Samsungin Gakaxy S8:ssa.

Toistaiseksi ei voida varmuudella sanoa, onko kyse vain huijauksesta, jonkun yritteliään kehittäjän tekemisistä vai kuuluuko Samsungin ja Microsoftin suunnitelmiin todella Galaxy S8:ta vastaavan Windows-puhelimen julkistus. Epäilyksiä kuvissa herättää ohjelmiston huono sopivuus Galaxy S8:n näytölle.

Mielenkiintoisesti Microsoft myy jo nykyistä Android-käyttöjärjestelmällä varustettua Galaxy S8 -puhelinta. Näihin Microsoft Edition -Galaxyihin on esiasennettuna Office-ohjelmat, OneDrive, Cortana, Outlook ja monet muut Microsoftin sovellukset.

Nähtäväksi jää, mistä alta löytyvissä kuvissa on lopulta oikeasti kyse. Microsoftilla saattaa olla paineita saada uusia Windows-puhelimia tarjolle Windows 10 -puhelimiin sitoutuneille yrityksille.

Microsoftilta odotetaan loppuvuodesta tai ensi vuonna huhuttua myyttistä Surface-puhelinta. Se saattaa jopa perustua täyteen Windows 10:een uutena ARM-versiona Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin kera.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Hmm, kuvasuhde lienee suurin syy tuon sopimattomuuteen🤔

 2. SANDY

  Vahvistus saatu, kyseessä feikki

 3. Janne

  Nyt on kyllä alhainen uutiskynnys. Sokeakin näkee kyseessä olevan screenshottien. Voisitko tehdä seuraavan uutisen vasta jos joku kuvaa aiheesta videon?

 4. Hendriks

  Joku tolkku näihin juttuihin, Windows Phone!. 😂

 5. Juha

  Mutta tuo käyttöliittymä olisi edelleen se kaunein ja toimivin.

 6. PeeTee

  Oikeastaan ihmettelen, että yksikään valmistaja ei vielä ole tehnyt kahdella eri käyttöjärjestelmällä toimivia puhelimia. Tableteissa useita Windows 10 + Android järjesteämillä toimivia eikä niissä mitään ongelmia ole. Siirtyminen käyttöjärjestelmien välilläkin on ihan kohtuullisen sujuvaa. Miksi siis tämä ei voisi olla sellainen?

Tuoreimmat jutut