Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google Assistant tulossa iPhonelle – Googlen Kuvat-sovelluksesta voi jatkossa tilata kuvakirjoja?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Google Assistant

Google Assistant.

Google julkaisi viime vuoden I/O-konferensissa Assistant-ääniavustajansa, joka saapui ensimmäisenä Google Home -älykaiuttimelle ja yhtiön omille Pixel-puhelimilleen. Myöhemmin sen jakelu laajentui myös Android-älykelloihin ja muihin Android-puhelimiin. Bloombergin mukaan Assistant-apuri saatetaan pian nähdä myös iPhoneissa.

Googlen järjestämä I/O-konferenssi alkaa huomenna. Googlen odotetaan kertovan lähipäivinä Assistantin saapumisesta iOS-käyttöjärjestelmälle. Tämänhetkisten tietojen mukaan Assistant saapuu aluksi vain Yhdysvaltoihin, minkä jälkeen mahdollisesti myös muihin maihin. Google Assistant tukee tällä hetkellä englantia, saksaa, portugalia, hindiä, japania, espanjaa ja ranskaa.

Assistant on pitkälti samanlainen palvelu kuin Siri. Siltä voi kysyä eri kysymyksiä, sen avulla voi lähettää viestejä ja se voi asettaa esimerkiksi hälytyksen tietylle kellonajalle.

Google tulee myös julkaisemaan uuden palvelun. Androidin Kuvat-sovelluksessa voi jatkossa tehdä albumeita, joista voi tehdä suoraan kuvakirjan, kertoo Bloomberg. Kuvakirjat toimitettaisiin käyttäjän kotiin ja ne maksaisivat halvimmillaan kymmenen dollaria. Palvelu toimii luultavasti aluksi vain Yhdysvalloissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Qwertyli

  Google Kuvat sovelluksen iOS versiossa on jo pitkään voinut tehdä albumeita. Nytkö vasta sama ominaisuus on tulossa android-versiion?

  • Hannes

   ”Voi jatkossa tehdä albumeita, joista voi suoraan tehdä kuvakirjan” Ymmärrystätkö Suomea?

   • Qwertyli

    ihan samoja albumeita ne ovat kuin tähänkin asti. Sovellukseen tulee vain toiminto, jolla voi albumin kuvat tilata kuvakirjana. Uutisesta saa nyt sen käsityksen, että tulee jotain uudentyyppisiä albumeita entisten rinnalle. Eli ikään kuin olisi kahdenlaisia albumeita; toisista voi tilata kuvakirjan, toisista ei.

Tuoreimmat jutut