Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta tulossa Gear Fit Pro ja Gear POP – julkistus jo ensi viikolla?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin nykyinen Gear Fit2.

Samsungin nykyinen Gear Fit2.

Samsung saattaa julkistaa ensi viikolla uudet puettavat Gear Fit Pro ja Gear POP -laitteet, spekuloi SamMobile-sivusto. Ensi viikolla 16.-17. toukokuuta järjestetään Tizen Developer Conference.

Uutuudet tulevat todennäköisesti perustumaan Samsungin kehittämälle Tizen-käyttöjärjestelmälle, mutta muuten tiedot ovat hyvin vähäisiä. SamMobile on arvellut, että uusi laite voisi kytkeytyä Samsungin kolme vuotta sitten esittelemään SAMI-terveysohjelmistoalustaan, ja olla yhtiön oma versio sen tuolloin esittelemästä Simband-referenssilaitteesta.

Käytännössä Gear Fit Pro voisi tavalla tai toisella viedä eteenpäin mittaustoimintoja ammattimaisempaan suuntaan. Perussykemittauksen rinnalle se voisi tuoda esimerkiksi kehon lämpötilan tai veren happipitoisuuden mittauksen.

SamMobilen tietojen mukaan Gear Fit Pron mallikoodi olisi SM-R365 ja mahdollisesti samalla julkistettavan Gear POPin SM-R600.

Samsung on jo hyvän aikaa sitten hakenut itselleen Gear Fit Pro -tavaramerkin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut