Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Roviolta uusi Battle Bay -mobiilipeli – merelle sijoittuva ammuntapeli

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Suomalainen Rovio on julkaissut uuden mobiilipelin, Battle Bayn. Peli tuli saataville Androidille Googlen Play-kaupassa ja iOS:lle Applen App Storessa tänään. Battle Bayssa käyttäjät voivat taistella toisiaan vastaan lahdissa erilaisilla vedessä kulkevilla aluksilla.

Battle Bay on niin sanottu MOBA-peli (Multiplayer Online Battle Arena) eli siinä taistellaan toisia käyttäjiä vastaan reaaliajassa. Pelissä on viisi erilaista laivaa, joilla kaikilla on oma erikoisuutensa. Ne vaikuttavat veneiden ominaisuuksiin – toinen on nopeampi, kun taas toinen on kestävämpi.

Pelissä on kaksi viiden hengen joukkuetta ja vastustaja on tarkoitus luonnollisesti tuhota. Battle Bay on kolmannen persoonan ammuntapeli. Pelissä voi tuttuun tyyliin kehittää omia veneitään ja taitojaan.

Pelin voi siis ladata ilmaiseksi Applen App Storesta tai Googlen Play-kaupasta. Vaikka kyseessä on ilmainen peli, se sisältää tuttuun tyyliin sovelluksen sisäisiä ostoja. Androidilla peli vaatii Android 4.1 Jelly Beanin tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion, kun taas iOS-puolella peli vaatii toimiakseen iOS 8.0:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kalle

    Tänään? Pelihän on ollut app storessa jo päälle vuoden.

    • Janne Laakso

      Siinähän se uusimman päivitysversion tiedoissa mainitaan, että nyt on tapahtunut maailmanlaajuinen julkaisu ;)

Tuoreimmat jutut