Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Täyttä huijausta: älä usko tätä kuvaa seuraavan iPhonen hurjasta suorituskyvystä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Verkkoon ilmestyi eilen kuva GeekBench-suorituskykytestistä, jossa tuntematon iPhone-malli olisi saavuttanut todella kovat lukemat.

Valitettavasti kuvalla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. GeekBenchin takana olevan PrimateLabsin perustaja John Poolen kommentoi 9to5Macille, ettei kuva ole aito kuvankaappaus GeekBenchistä, vaan kyse on vain kuvanmuokkauksesta.

Kuvan tiedoista monet, kuten iOS 11 -käyttöjärjestelmäversio ja Apple A11 -järjestelmäpiiri, tosin lopulta todennäköisesti tulevat olemaan totta seuraavassa iPhonessa – eikä väitetty suorituskykykään välttämättä tule olemaan kaukana lopulta nähtävästä.

Väärennetyn kuvan väittämät 4 537 pistettä yhden ytimen 8 975 pistettä monen ytimen suorituskykytestissä ovat noin 30 ja 50 prosenttia korkeammat kuin nykyisissä iPhone 7 -puhelimissa. Tällainen hyppy suorituskyvyssä ei ole mahdoton.

Applen tuleviin iPhoneihin tulevasta uudesta A11-järjestelmäpiiristä ei ole vielä kuultu yksityiskohtaisia paljastuksia. Nykyinen A10 Fusion sisältää neljä suoritinydintä, joista käytetään kerralla vain joko tehokkaampaa tai virtapihimpää ydinparia.

Myös iPhone-huhut ovat perinteiseen tapaan vielä varsin levällään. Pääsääntöisesti Applelta odotetaan syksyn tullen kolmea uutta iPhonea: iPhone 7s, iPhone 7s Plus sekä uusi huippu-iPhone, joka voisi tulla saataville kuukautta paria myöhemmin, vasta ehkä marraskuussa. Eniten vielä on ilmassa epäselvyyttä uuden huippu-iPhonen yksityiskohdista.

Väitetty tulevan iPhonen GeekBench-testitulos.

Väitetty tulevan iPhonen GeekBench-testitulos.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut