Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko uusin OnePlus 5 -vuoto vain pelkkää huijausta?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Väitetty OnePlus 5 India Todayn vuotamassa kuvassa.

Väitetty OnePlus 5 India Todayn vuotamassa kuvassa.

OnePlussan tulevasta OnePlus 5 -puhelimesta on nähty ensimmäinen väitetty vuotokuva. Valitettavasti kuva kuitenkin todennäköisesti on vain kuvanmuokkauksen tulosta.

India Today kertoi kuvavuodosta ja totesi samalla yhden muutoksen olevan metallisissa älypuhelimissa tuttujen antennijuovien puuttuminen OnePlus 5:stä. Jos kuvaa tarkastellaan lähemmin tai värejä muutetaan, käy kuitenkin selväksi, että kuvastakin antennijuova löytyy vielä alhaalta puhelimesta – tumma musta väri vain piilottaa sen.

Lisäksi nykyisen OnePlus 3T:n pohjalta olisi erittäin helppoa tehdä nyt nähdyn kaltainen puhelin kuvaa muokkaamalla.

Kuvan puhelimessa nähdään takana kaksoiskamera, joka onkin yksi OnePlus 5:een huhuissa mainituista mahdollisista uudistuksista. Takakameran tai -kameroiden tarkkuus voisi myös kasvaa OnePlus 3T:n 16 megapikselistä.

Suomessa erittäin suosituksi Elisan myymänä noussut OnePlus tulee lisäksi tarjoamaan uudessa puhelimessaan huhujen perusteella uudistuksia monella muullakin osa-alueella.

Täysin odotettu mutta tärkeä päivitys pitäisi olla järjestelmäpiirin vaihtuminen jälleen Qualcommin viimeisimpään ja tehokkaimpaan Snapdragon 835:een. Näytön koon on kerrottu pysyvän ennallaan 5,5 tuumassa, mutta OnePlus olisi nyt siirtymässä QHD-aikakauteen: näytön tarkkuus olisi siis kasvamassa 1920×1080 pikselistä 2560×1440 pikseliin.

Lisäksi muistimäärät voivat kasvaa. OnePlus 3:ssa ja 3T:ssä on jo kuusi gigatavua RAM-muistia, mutta OnePlus 5 voi korottaa määrän jo kahdeksaan ainakin kalliimpana vaihtoehtona. Samoin tallennusmuistia voi tulla tarjolle vaihtoehtona 256 gigatavua.

Puhetta on myös ollut näytön reunusten pienentymisestä ja myös sivuille kaartuvasta näytöstä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut