Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Moka paljasti tietoja uusien Apple-laitteiden kehitystyöstä – silmät kärsineet testauksessa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Applen logo WWDC-lavallaApplen hanke lisätyn todellisuuden lasien kehittämiseksi on ollut käytännössä jo julkinen salaisuus. Nyt tuore paljastus lyö vain lisää vettä myllyyn.

Syystä tai toisesta Applen turvallisuusasioita käsittelevä raportti päätyi levitykseen yllättäen sadoille Applen työntekijöille – ja vuoti näin heti julkisuuteen, kun joku jakoi sen Gizmodolle.

Asiakirja käy läpi erilaisia terveyteen vaikuttavia sattuneita tapaturmia. Erityistä mielenkiintoa herättävät tapaukset, joissa silmät ovat vahingoittuneet Applen prototyyppilaitteen testauksessa. Esimerkiksi 21. helmikuuta Applen toimitiloissa Cupertinossa henkilö kertoi prototyypin testauksen jälkeen kokeneensa epämukavuutta silmässään ja kertoi nähneensä laserin vilkkuvan useissa eri pisteissä kokeen aikana. Henkilö passitettiin silmälääkärille ja prototyyppi analysoitavaksi.

2. maaliskuuta sattui toinen tapaus, jossa henkilö kertoi kivusta silmässä uuden prototyypin kanssa työskentelyn jälkeen. Testattu prototyyppi saattoi olla vahingoittunut tai peukaloitu, sillä sen uloimman kuoren sinetti oli rikkoutunut.

Huhuttujen lisätyn todellisuuden lasien lisäksi Applella raportoidut turvallisuustapaukset voivat kuvaillun perusteella kuitenkin liittyä myös esimerkiksi iPhonen odotettavan iirisskannerin tai 3D-anturien testaamiseen.

Applella on tiettävästi satoja työntekijöitä kehittämässä lisätyn todellisuuden teknologiaa. Applen odotetaan esittelevän lisätyn todellisuuden lasit kenties jo ensi vuonna.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut